Dr Dania's blog
02-02-2007 - 09:59

Anti :spyware,adaware,trojanere og virus

Hej derude godtfolk !Jeg vil bare lige nævne nogle af de bedste tools derude til ovennævnte, da det simpelthen er en jungel derude på nettet at finde ud af noget der virker , da selvom du giver penge for et produkt er det ikke sikkert det virker, og nogle af dem der er gratis virker. Det har taget mig enormt lang tid at finde dem der virker men tilgengæld virker de også bare nu og har ikke problemer med alle de plager man kan løbe ind i på nettet.

Nogle af jer har sikkert prøvet følgende: du starter din pc op, efter bootscreenen tager det en krig at starte alle programmerne op for det første, men ik nok med det pc'en restarter lige pludselige programmerne starter op igen, derefter restarter den igen. Du starter internet explorer op og din kære startside med google.dk starter ik op , men den fører dig videre til en eller anden uhumsk pornoside hvor en pige står og bakker gren på en hest, og andre ting ligesom den. Man kan også være ude for at sider popper op eller ned med latterlige reklamer, og hvis man nu skal ind på xbox life ender man på en eller anden latterlig hjemmeside med støvsugere ! Hva med at du bruger Netbank og dagen efter er hele din formue væk grundet at du havde en eller anden keylogger (sladrehank) installeret på din pc der sendte din kode til netbank videre til en hacker ? Eller hvad med en masse latterlig reklamer i din email brevkase du ikke har bedt om med f.eks bunker af sexreklamer ? Eller hva med at dit system bare går ned og ikke kan repareres og du må reinstalllere dit kære system.

Alt dette kan man komme ud for på nettet hvis ik  man er udstyret med nogle ordenlige beskyttelse mod nettet og jeg vil lige nævne de bedste gratis og ikke gratis programmer.

Min favorit er : Spy sweeper 5 fra webroot    www.webroot.com  svinet blokerer alt lige fra spyware til modbydelige sladrehanke og hijackere (programmer der fører din side videre til en reklame) og finder alt det værste på din harddisk, koster penge men er alle pengene værd har blokeret 3000 modbydelige programmer på min pc i løbet a ca. 2 mdr. har ikke haft problemer med min pc siden jeg har installeret dette ! beskytter i øvrigt også din startside. Der er trial på dette program i en måned mener jeg.

Spinach antispyware fra www.spinach.com  koster også men også trial på denne.
Adaware fra www.lavasoft.com der er en gratis version og en der koster penge.

Spybot search & destroy fra : http://www.spybot.info/ er gratis.Spywareblaster fra: http://www.javacoolsoftware.com/spywareblaster.html er gratis.

Nod32 er min favorit antivirus den nakker ALT og den er enormt let på pc'ens resourcer den mærker slet ik du har den, den har været blandt de aller bedste de sidste mange år, og har scoret 100 % in the wild.
den koster penge , men der er trial på den. Kan hentes på: www.eset.com

Antivir har en gratis og en penge version, antivir er en af de bedste gratis programmer og kan hentes på: www.antivir.comSå er der Avast der har en betalings og en gratis version også Hent den på : www.avast.comAVG fra www.grisoft.com har også en gratis og en betalings version.

The cleaner er en antitrojan og er min favorit , den koster penge og kan hentes på : www.moosoft.com


Også Trojanhunter 4 er i toppen over de bedste Antitrojanere og kan hentes på :
http://www.misec.net/ Men den koster også men der er også en trial.

Og så sidst men ikke mindst er der en gratis Antitrijan der hedder a-squared, og kan hentes på: http://emsisoft.com/en/software/free/ men der er så en gratis og en betalings version.
Skal også lige sige at selvom i sidder derude og siger at i har jo et godt produkt derude så prøv lige en gang at skanne med en af disse. Der findes også antispyware der faktisk er ondsindede og installerer spyware uden man ved det ! Bare læs her :

http://spywarewarrior.com/rogue_anti-spyware.htm

http://home.nestor.minsk.by/computers/news/2005/12/2701.html

I kan også teste jeres antivirus her :

http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm

Og jeres Antitrojan kan i teste her:


http://www.misec.net/trojansimulator/


I må også sørge for at have en ordentlig Firewall xp's firewall er langt fra den bedste !

I kan hente en gratis version hos http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp

Det er Zone alarm det er absolut en af de bedste, der er også en betalingsversion der er temmelig god med antispyware og popup blocker den bruger jeg selv.Så jeg håber denne lille guide kan hjælpe nogen af jer derude og spare jer noget tid, i  er velkommen til at kommentere, vi er jo alle forskellige af mening :-)

mvh.

Dr Dania

Ps glemte lige at sige at i ik skal føle jer alt for sikre fordi i har skannet med jeres antivirus eller antispyware da et af programmerne ikke kan tage alt skidtet prøv med mindst 2 af hver slags for at være sikker. f.eks kan i prøve en online antivirus skanner der er gratis her er nogle links :

Bitdefender online skanner en af de absolut bedste :

http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html

Panda der også er en af Top dogs'ene  :

http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm

Også denne Housecall er Top, og kan endda detekte og fjerne adaware og spyware.

http://housecall.trendmicro.com/

Og hvis der er nogen der er interesseret i at se bla. anmeldelse af Lost planet eller nogle af de andre blogs jeg har skrevet kan i prøve at finde DrTunisia's blogs da jeg lige har skiftet Gamertag og gamerprofil og i og med at jeg har skrevet flere gange til administrationen og de ennda har villet ændre min profil og ikke har gjort det selvom de har lovet det så har jeg oprettet ny profil her som Dr Dania der også er mit gamertag. Og hvis der er nogen der har lyst til at møde mig for enden af min Bar i call of duty 3 eller for enden af min maskinpistol i Rainbow six vegas eller i Call of duty 2 er i velkomne til at adde mig til jeres friend liste.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her