Dr Dania's blog
23-06-2007 - 10:48

Søger klan medlemmer i Cod3 og Rainbow six Vegas

Hej derude !

I Venemous vikings hvor vi spiller Call of duty 3 men også lige har startet en slags underklan vi kalder s.w.a.t xVVx der spiller Rainbow six Vegas søger vi medlemmer.
Vi søger engagerede spillere der er rimelig gode til at spille i behøver ikke at være professionelle da vi heller ikke er det :-) men i skal selvfølgelig heller ikke være de dårligste. Det vigtigste er at i er engagerede og gider at spille og har lidt tid til træning en gang i mellem hvilket er grunden til at vi var en klan der spillede men hvor folk hoppede fra da der ikke var nok engagement til at træne !

Pt. er vi i klanen :

Bif Roskilde VV

glowingelmoo

Dr Dania xVVx

I kan også gå ind på vores hjemmeside og kigge på : http://venemous.vikings.googlepages.com/home

Skriver dette indlæg da jeg har set flere gange at folk godt kunne tænke sig at komme i en klan, men det kan somme tider være svært hvis ikke lige man kender nogen der er i klan , men her er så chancen til dem der skulle have lyst da vi er en forholdsvis nystartet klan.

Hilsen

Dr Dania
20-05-2007 - 11:19

Call of duty 4 nyheder !

Ja folkens så er doktoren tilbage igen.

Er sikker på at der sidder en hel del COD hungrende folk derude og hungrer efter nyheder om COD 4, da det jo ikke ligefrem er meget der er kommet frem om det, men jeg fandt lige lidt nyt håber i kan lide det :-) GLÆD jer til dette spil !!

http://slumz.boxden.com/showthread.php?t=912744


Hilsner

Dr Dania

06-05-2007 - 14:12

Hjemmelavet website

ja synes bare lige jeg ville vise jer min nye hjemmeside , ikke noget revolutionerende men har arbejde hårdt på den da jeg er ny i det her, håber i kan lide den.

http://danish.destroyers.googlepages.com/home
Hilsen
Dr Dania
08-04-2007 - 18:28

God påske

Hej derude synes bare jeg vil ønske alle brugere på xboxlife og aller xbox 360 gamere en rigtig god påske for det vil jeg have :-)Hilsen

Dr Dania
15-03-2007 - 23:45

Vi vandt !!!

jep gutter vi vandt vores første klankamp mod nogle engelske gutter som hed :Keepers of hell .

Vi spillede 2 runder i CALL OF DUTY 3 til et af holdene fik 5 points i hver runde. Vi spillede capture the flag på verdunne mener jeg banen staves.  Så de andre tabte 0 mod vores 5 i begge runder, way to go og det er vores første kamp og ikke deres første langt fra !!

Her kan i se det : http://callofduty3.eu.xbox360.gamebattles.com/stats/387\  Dr Dania

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her