Dr. Cropes's blog
24-11-2008 - 00:18

Guitar Hero World Tour vs. Rockband + Fibernettet

I min verden er der stadig ikke tvivl om, hviket af de to bandspil jeg vil vælge. Og det er Rock Band 2. Alt ser ud til at virke meget bedre i dette spil, end i Activisions elendige forsøg på at kopiere igen!.
For at få renset luften lidt, vedr. efterabning og kopiering, så vil jeg tillade mig, at fortælle historien bag Rock Band og Harmonix:
Red Octane var det revolutionerende firma der skabte ideen om at kunne lade som om at du virkelig var en guitarstjerne, og for første gang at kunne få lov til at lege rockstjerne uden at skulle øve sig alt for meget. Activision var hurtige, og de købte så Red Octane, da de så muligheder i dette nye firma. Og alt gik godt, indtil efter Guitar Hero 2.
Nu begyndte Activision langsomt, at tage rettigehederne til GH serien fra Red Octane, hvorpå de så overdrog serien til deres eget firma Neversoft, som bl.a. er kendt for Tony Hawk serien. De lavede så Guitar Hero 3, hvori at det pludselig ikke længere var om at få lov til at spille musik, men nu var det reklame for den næsten døde (metafor) Slash, og faktisk og Tom Morello. Vi unge mennesker kendte ikke rigtig noget til dem, så det var jo vigtigt at de kom frem igen. OK det er fint nok. Men reklamer.. Dem er der så også desværre et par stykker af rundt omkring i spillet, og jeg ved ikke rigtig hvad det er der er sket for deres setlist. Men DragonForce har aldrig gjort noget godt for musikken, og de kan jo heller ikke engang spille live, så hvad ialverden laver de på den plads der er ment for de episke musikere? Nå..
Alt dette det fandt Red Octane medarbejderne sig ikke i, og de gik for sig selv, og lavede et nyt firma ved navn Harmonix. De blev så sponsoreret af MTV, og så igen revolutionerede de dette fænomen ved at kunne rocke løs i sin egen stue, de skabte nemlig Rock Band.
Dette betyder, at hvis i vil støtte dem der oprindeligt fandt på en så original ting som Guitar Hero, så er det Rock Band 2 i skal investere i. Og udover historien bag det hele, og den etiske morale, så er hardwaren, softwaren, og ja, det hele bedre end i GH:WT.

Ja og utroligt nok, så er der endnu et bandspil på vej, jeg ved ikke om det er blevet nævnt her på siden før, men det hedder Rock Revolution, og dette spil er lavet af Konami. I kan læse mere her: http://www.popularmechanics.com/technology/reviews/4273871.html?page=3 Ja, der er også video.

Som overskriften nævner, så er der også noget med Fibernet. I sidste uge blev jeg koblet på det nye net herude på Amager, og det hele fungerer upåklageligt. Jeg har den store pakke fra FastTV, hvilket er TV, Telfoni og en 25/25 Mbit forbindelse.
Jeg har hørt mange rygter om at de ikke virker som det skal, og nogle gange har jeg da ikke fuld internet hastighed, men du må da give kudos til FastTV og Arrowhead DK for da jeg første gang testede min forbindelse så så den således ud: http://www.speedtest.net/result/357577094.png
Det her var så mine to cents for denne gang, og som sædvanlig føl jer frie til at kommenterer.
Jonas Henriksen
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her