Dr. Cropes's blog
13-10-2008 - 17:19

Kærestesorger!

Ja det er næsten ligefør at der ikke er noget værre...
Jeg er selv i min allerførste episode af seriøse kærestesorger.. 

Slaget.. Når du for at vide at du pludselig "er for meget" og at hun har mistet nogle følelser for dig, som ikke kommer igen.. Det er fandme hårdt! Netop som det går godt, så bliver det hele sat overstyr af en enkelt dum lille ting! Det gør ondt at tænke på alt det man har mistet i det øjeblik der bliver sagt: " Jeg gider sgu ikke mere"..
Når man kæmper for at komme videre, men der konstant bliver nævnt noget, eller der bliver gjort noget, som der bliver sat i forbinddelse med de oplevelser man har haft sammen, så gør det ondt! Rigtigt ondt.. Og det er bare ikke så lidt at komme videre, også selvom at man gerne vil.. 
At kalde det et lukket kapitel er svært, og ikke bare sådan at komme sig over.. For mit vedkommende, der er jeg ikke forelsket i hende længere.. Men tankerne om det jeg har mistet, er der konstant.. Og det knuser en indvendigt.. Og man føler sig så lille og nyttesløs.. Kræfter, der ikke kan hamles op med..
Alt bliver gennemgået fra det første "Hej" til kysset og videre.. konstant farer tankerne gennem knolden, og der er intet at gøre end at vente..
Desværre

I skal være velkommen til at skrive en kommentar vedr. jeres mening..
Hilsen   Jonas
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her