Dr. Cropes's blog
10-10-2008 - 18:51

Hvad i alverden!?

Hvad sker der for gamere rundt omkring i landet?
Er det bare mig, eller er online pc-gaming gået hen og blevet dødsygt?

Det er sgu svært at finde et par venner online i f.eks Valve's vildt populære Counter Strike: Source.. Altid er der nogle som skal vise sig, eller blære sig, som om at de konstant har en træng til at fotælle hvor gode de er til at spille et allerede i forvejen røvsygt spil.. Jeg er så træt at det!

Os som ikke har særlig mange timer til rådighed til gaming hver uge, har ikke en chance online, når vi gerne vil have det sjovt.. Der er altid nogen som har mere tid, altid nogen som er bedre, og når bl.a. jeg ikke kan følge med de andre, så bliver jeg pludselig en noob, med en K:D Ratio på 1:64 ...

Folk der har brug for at vise sig, og svine en til med ord som "noob" og "lol nubcaek imma fuck yer mom" og "PWNED! SOB" har absolut ingen selværd når de har brug for at sidde og kalde andre folk på den anden side af jorden sådan noget pis! Jeg kan slet ikke tage det!

Mic Spamming? Hvad sker der for de små 10-årige børn der konstant har en træng til at sidde og råbe og skrige ind i deres mikrofon? Skal de være sjove eller bevise at de er noget værd overfor deres venner? Og dette gælder både Pc - Gaming og Xbox Live.. Desværre.. Jeg er træt at det...

Så hvis der er nogle modne spillere derude der er friske på noget rigtig gaming, så skal i være velkommen til at tilføje mig..

XBL: Arceopteryx      Steam: Arceopteryx
P.s jeg er glad for at være tilbage igen :) Denne gang igen med mine meget specielle holdninger...
P.s.s Ja, jeg er blevet lidt inspireret af tue69's seneste blogindlæg.. :P
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her