Dr. Cropes's blog
27-11-2008 - 08:59

Dagens sure opstød...

Igen om Rock Band 2 og Guitar Hero: World Tour..
GH Fanboys!: Tag jer nu sammen og få jeres fakta på plads!!!
Det er ikke Red Octane der laver GH:WT.. Det er Neversoft..RO eksisterer reelt ikke længere. Det er Activision der ejer det, og mejarbejderne er hoppet over til Harmonix..
Ja ok Mr. Kaizer! Harmonix var ikke det første.. Det var Guitar Freaks? Tak for linket, så jeg kan se fakta?
Hvis I vil støtte det oprindelige Guitar Hero, en original ide, der ændrede spilverdenen angående musik spil.. Så køber i Rock Band 2.. Der er godt nok ikke en Band In A Box endnu, men kvalitets intrumenter, det er klart ventetiden værd.. Der er jo ikke andet end problemer med GH:WT instrumenterne...
http://en.wikipedia.org/wiki/Harmonix

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Octane

Ja jeg støtter en original ide, og ikke Activision.. For en gangs skyld, så er jeg faktisk rigtig glad for EA..
Ja.. Jeg er en fucking Harmonix Fan boy! Længere er den ikke..
24-11-2008 - 00:18

Guitar Hero World Tour vs. Rockband + Fibernettet

I min verden er der stadig ikke tvivl om, hviket af de to bandspil jeg vil vælge. Og det er Rock Band 2. Alt ser ud til at virke meget bedre i dette spil, end i Activisions elendige forsøg på at kopiere igen!.
For at få renset luften lidt, vedr. efterabning og kopiering, så vil jeg tillade mig, at fortælle historien bag Rock Band og Harmonix:
Red Octane var det revolutionerende firma der skabte ideen om at kunne lade som om at du virkelig var en guitarstjerne, og for første gang at kunne få lov til at lege rockstjerne uden at skulle øve sig alt for meget. Activision var hurtige, og de købte så Red Octane, da de så muligheder i dette nye firma. Og alt gik godt, indtil efter Guitar Hero 2.
Nu begyndte Activision langsomt, at tage rettigehederne til GH serien fra Red Octane, hvorpå de så overdrog serien til deres eget firma Neversoft, som bl.a. er kendt for Tony Hawk serien. De lavede så Guitar Hero 3, hvori at det pludselig ikke længere var om at få lov til at spille musik, men nu var det reklame for den næsten døde (metafor) Slash, og faktisk og Tom Morello. Vi unge mennesker kendte ikke rigtig noget til dem, så det var jo vigtigt at de kom frem igen. OK det er fint nok. Men reklamer.. Dem er der så også desværre et par stykker af rundt omkring i spillet, og jeg ved ikke rigtig hvad det er der er sket for deres setlist. Men DragonForce har aldrig gjort noget godt for musikken, og de kan jo heller ikke engang spille live, så hvad ialverden laver de på den plads der er ment for de episke musikere? Nå..
Alt dette det fandt Red Octane medarbejderne sig ikke i, og de gik for sig selv, og lavede et nyt firma ved navn Harmonix. De blev så sponsoreret af MTV, og så igen revolutionerede de dette fænomen ved at kunne rocke løs i sin egen stue, de skabte nemlig Rock Band.
Dette betyder, at hvis i vil støtte dem der oprindeligt fandt på en så original ting som Guitar Hero, så er det Rock Band 2 i skal investere i. Og udover historien bag det hele, og den etiske morale, så er hardwaren, softwaren, og ja, det hele bedre end i GH:WT.

Ja og utroligt nok, så er der endnu et bandspil på vej, jeg ved ikke om det er blevet nævnt her på siden før, men det hedder Rock Revolution, og dette spil er lavet af Konami. I kan læse mere her: http://www.popularmechanics.com/technology/reviews/4273871.html?page=3 Ja, der er også video.

Som overskriften nævner, så er der også noget med Fibernet. I sidste uge blev jeg koblet på det nye net herude på Amager, og det hele fungerer upåklageligt. Jeg har den store pakke fra FastTV, hvilket er TV, Telfoni og en 25/25 Mbit forbindelse.
Jeg har hørt mange rygter om at de ikke virker som det skal, og nogle gange har jeg da ikke fuld internet hastighed, men du må da give kudos til FastTV og Arrowhead DK for da jeg første gang testede min forbindelse så så den således ud: http://www.speedtest.net/result/357577094.png
Det her var så mine to cents for denne gang, og som sædvanlig føl jer frie til at kommenterer.
Jonas Henriksen
13-10-2008 - 17:19

Kærestesorger!

Ja det er næsten ligefør at der ikke er noget værre...
Jeg er selv i min allerførste episode af seriøse kærestesorger.. 

Slaget.. Når du for at vide at du pludselig "er for meget" og at hun har mistet nogle følelser for dig, som ikke kommer igen.. Det er fandme hårdt! Netop som det går godt, så bliver det hele sat overstyr af en enkelt dum lille ting! Det gør ondt at tænke på alt det man har mistet i det øjeblik der bliver sagt: " Jeg gider sgu ikke mere"..
Når man kæmper for at komme videre, men der konstant bliver nævnt noget, eller der bliver gjort noget, som der bliver sat i forbinddelse med de oplevelser man har haft sammen, så gør det ondt! Rigtigt ondt.. Og det er bare ikke så lidt at komme videre, også selvom at man gerne vil.. 
At kalde det et lukket kapitel er svært, og ikke bare sådan at komme sig over.. For mit vedkommende, der er jeg ikke forelsket i hende længere.. Men tankerne om det jeg har mistet, er der konstant.. Og det knuser en indvendigt.. Og man føler sig så lille og nyttesløs.. Kræfter, der ikke kan hamles op med..
Alt bliver gennemgået fra det første "Hej" til kysset og videre.. konstant farer tankerne gennem knolden, og der er intet at gøre end at vente..
Desværre

I skal være velkommen til at skrive en kommentar vedr. jeres mening..
Hilsen   Jonas
10-10-2008 - 18:51

Hvad i alverden!?

Hvad sker der for gamere rundt omkring i landet?
Er det bare mig, eller er online pc-gaming gået hen og blevet dødsygt?

Det er sgu svært at finde et par venner online i f.eks Valve's vildt populære Counter Strike: Source.. Altid er der nogle som skal vise sig, eller blære sig, som om at de konstant har en træng til at fotælle hvor gode de er til at spille et allerede i forvejen røvsygt spil.. Jeg er så træt at det!

Os som ikke har særlig mange timer til rådighed til gaming hver uge, har ikke en chance online, når vi gerne vil have det sjovt.. Der er altid nogen som har mere tid, altid nogen som er bedre, og når bl.a. jeg ikke kan følge med de andre, så bliver jeg pludselig en noob, med en K:D Ratio på 1:64 ...

Folk der har brug for at vise sig, og svine en til med ord som "noob" og "lol nubcaek imma fuck yer mom" og "PWNED! SOB" har absolut ingen selværd når de har brug for at sidde og kalde andre folk på den anden side af jorden sådan noget pis! Jeg kan slet ikke tage det!

Mic Spamming? Hvad sker der for de små 10-årige børn der konstant har en træng til at sidde og råbe og skrige ind i deres mikrofon? Skal de være sjove eller bevise at de er noget værd overfor deres venner? Og dette gælder både Pc - Gaming og Xbox Live.. Desværre.. Jeg er træt at det...

Så hvis der er nogle modne spillere derude der er friske på noget rigtig gaming, så skal i være velkommen til at tilføje mig..

XBL: Arceopteryx      Steam: Arceopteryx
P.s jeg er glad for at være tilbage igen :) Denne gang igen med mine meget specielle holdninger...
P.s.s Ja, jeg er blevet lidt inspireret af tue69's seneste blogindlæg.. :P
02-01-2008 - 13:14

Yes.. Så er jeg tilbage

Som overskriften lyder, så er jeg tilbage..
Jeg har sidst vist aktivitet i min blog i Juli, og for et par måneder siden, i forummet..

Efter jeg har pc gamet, i længere tid, så besluttede jeg mig, for at vende tilbage, til X360 verdenen i November.

De nyeste titler jeg har fået mine fingre i er: COD4, Assassins Creed og KANE and LYNCH: Dead Men, som er nogle af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Bla. er det derfor, jeg er tilbage. Og jeg må god nok indrømme, at jeg har savnet Console Gaming.

Jeg har desværre ikke GOLD, og jeg for det nok ikke foreløbige, men jeg viser nok noget aktivitet inde på denne side, og mine Xbox Live Friends, vil nok se mig noget mere online...

Det var alt for den 2. Januar 2008 xD

/Dr. Cropes, over and out.

PS. Det er godt at være tilbage xD
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her