DonWernerDK's blog
27-06-2007 - 07:31

Paris Hilton løsladt!


Så var det jo altså igår det skete. Paris Hilton blev løsladt fra fængsel og det gik ikke ubemærket hen. Presseopbudet foran fængslet talte lidt over 100 journalister, pressefotografer og kameramænd. Derudover var der 4-5 nyhedshelikoptere i luften, som dækkede turen hjem fra fængslet til familien Hilton's mansion, som iøvrigt foregik i en Cadillac Escalade.

Den første dag i friheden har frk. Hilton brugt sammen med familien, vennerne og naturligvis hendes elskede hund Tinkerbell, som hun efter signende har savnet rigtig meget. Hun har hele dagen igennem modtaget blomster og gaver. Paris har ligeledes udtalt at en af de ting hun har savnet mest, under hendes besøg på Hotel Tremmely, er fast food. Især Taco Bell's og In-N-Out Burger, har det været svært at leve uden. Der gik da heller ikke lang tid efter hun var kommet hjem, før en repræsentant fra Taco Bell dukkede op med to kæmpe poser mad til Hilton familien, som de iøvrigt  pænt delte med alle de pressefolk der stod udenfor residensen.

                         

       

        


25-06-2007 - 06:16

Nichole Richie's køreskole!


Nu har den bramfrie millionøse åbnet sin egen køreskole, som en reaktion på den retsag der venter hende lige om hjørnet. Som bekendt kørte frk. Richie i den forkerte retning på en motorvej, mens hun var påvirket af et kendt morfin-præparat og marijuana.

Hun har dog valgt at fokuserer på nogle lidt andre ting end kørsel i påvirket tilstand. For eksempel er det ifølge hende langt mere vigtigt at se godt ud til når paparazzi'erne snupper et billede. Det er derfor vigtigt at vide hvordan man ligger make-up'en mens man kører bil. Altsammen noget man kan lærer i hendes køreskole. En anden vigtig ting er at kunne sms's mens man er på farten, hvilket man naturligvis også vil blive undervist i.

Til de der skulle ha' lyst kan kurses tages på The Learning Annex, som er et voksent uddannelsessted i stil med VUC. Det koster $79.95 at deltage.

Kilde: TheSpoof.com

24-06-2007 - 08:10

Lidt nyt om Paris Hilton


Så er det på tirsdag at Paris Hilton bliver prøveløsladt fra fængslet efter at ha' afsonet 23 dage af sin 45 dages dom. Grunden til den tidlige løsladelse er naturligvis god opførsel. Hvad tid på dagen frk. Hilton bliver løsladt vides endnu ikke med sikkerhed.

Der har i den forløbne uge været rygter om at Paris skulle ha' solgt rettighederne til et interview, umiddelbart efter hun bliver løsladt, til den nette sum af 1 million dollars. Det var angiveligt NBC News der skulle ha' været aftageren. Nu ser interviewet dog ikke længere ud til at det bliver til noget, da Hilton familien ifølge en producer ved NBC stiller alt for mange krav.

23-06-2007 - 08:43

Back To The Future...


Så lykkedes det sgu! Jeg har netop afsluttet en handel med min autograf pusher. Så nu er jeg den lykkelige ejer af en "Back To The Future" signeret plakat! Der er ikke mindre end 9 forskellige signaturer på plakaten, som iøvrigt måler 66 x 99 cm. Følgende har sat deres autograf på den: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Billy Zane, Huey Lewis, Steven Spielberg og ikke mindst instruktøren Robert Zemeckis.

Denne plakat er uden tvivl perlen i min samling og jeg kan næsten ikke vente til jeg modtager den med posten. Den skal naturligvis indrammes og så op og hænge på den bedste væg i stuen! Og så er det vist iøvrigt på tide at jeg ta'r en lille slapper med mine indkøb!

            
23-06-2007 - 06:40

Nichole Richie alligevel ikke forlovet!


Ak ja, her gik vi og troede at Nichole Richie var blevet forlovet med Joel Madden (wannabe rockeren fra Good Charlotte), men nu tyder alt desværre på, at den enorme diamantring som er blevet spottet på Nichole's finger op til flere gange i den senere tid, blot har været en "loaner" fra en juveler forretning i Hollywood. Det er i hvert fald hvad CBS News (USA's svar på TV2 Nyhederne) igår kunne berette. Dermed skulle rygtet omkring forlovelsen være mannet til jorden.

Hvad angår Nichole's graviditet, ser det heller ikke for godt ud. En kilde tæt på Nichole skulle angiveligt ha' udtalt til Chicago Sun Times journalist Bill Zwecker at hun ikke er gravid. Hvis dette er sandt, har hun mistet sin eneste mulighed for at slippe for den fængselsstraf der venter lige rundt om hjørnet, for at have kørt bil i narko-påvirket tilstand. En dom der iøvrigt ventes at blive på min. 90 dage.

Da jeg ikke har nogen billeder at vise fra "dagens nyhed" får i her et par gamle. Det første er fra d. 8 juni, hvor Nichole var i New York. Det andet er fra d. 22 maj, hvor hun var ude og spise sushi med hendes assistent.

                                     Nichole Richie i New York

                   Nichole med hendes assistent
21-06-2007 - 07:42

Lidt nyt til samlingen...


Så har jeg igen haft penge-pungen frem og samlingen er blevet udvidet med et par klenodier i form af 2 stk. 20 x 25 cm signeret foto's - Det ene er fra filmen "Back To The Future" og er signeret af selveste Michael J. Fox og Christopher Lloyd. Den anden er fra filmen "Reservoir Dogs" og signeret af Harvey Keitel, Tim Roth, Quentin Tarantino, Steve Buscemi, Chris Penn & Michael Madsen.

Der følger naturligvis COA (certificate of authenticity) beviser med til begge fotos. Her er et par billeder af dem. Så snart jeg modtager dem og får dem indrammet skal jeg nok tage nogle nye.

Især "Back To The Future" foto'et er jeg utrolig glad for. Alt hvad der har med den film og gøre er usandsynlig svært at få fat på og prisen er naturligvis derefter. Som eksempel kan jeg fortælle at en signeret "Back To The Future" plakat ligger i omkring 5000-6000 kr.

                          

                         
20-06-2007 - 08:17

Nicole Richie gravid? Se de nye billeder!


Så er der igen lidt nyt omkring party-tøsen Nicole Richie. Der har igennem det sidste stykke tid været rygter om at hun angiveligt skulle være gravid med Joel Madden (forsangeren i Good Charlotte) og der er nu dukket et par nye billeder op, der viser hendes mave med en lille top på. Hun er også blevet citeret for og have sagt i et interview for nylig at hun "hellere vil sidde derhjemme og se tv end og gå i byen og drikke sig fuld" - Det må siges at være helt nye toner fra den ellers så fest-glade tøs.

Udover hendes formodede graviditet, kæmper frk. Richie i øjeblikket med et sags-anlæg for en trafikforseelse som hun begik sidste år i december, hvor hun blev stoppet af politiet, efter og ha' kørt den forkerte vej på en motorvej i L.A. mens hun var påvirket af marijuana og morfin-præparatet Vicodin. Den fastsatte dato for retsmødet er d. 11 juli - Bliver hun dømt skyldig kan hun risikerer op til ét års fængsel.
18-06-2007 - 09:32

Et vaskeægte collectors item...


Jeg er kæmpe fan af The Simpsons og nu varer det jo ikke sålænge inden filmen udkommer. I den forbindelse har de lavet en plakat, som kan ses herunder. Den har netop købt - "men hvad særligt er der ved det?", tænker I måske nu. Jo, det skal jeg fortælle jer. Den plakat jeg har fået fingerne i, er nemlig signeret af ikke mindre end 13 af de skuespillere der ligger stemmer til de forskellige figurer, samt Matt Groening, som jo er manden bag serien.

Jeg har købt den af den anerkendt amerikansk autograf samler og der medfølger selvfølgelig et COA (certificate of authenticity) bevis. Den har ikke været helt billig, men for en hardcore fan som jeg, er den alle pengene værd og jeg måtte altså bare eje den! Der kommer et billede af den op på min blog, så snart jeg modtager den.

Følgende har signeret plakaten:

Yeardley Smith, Dan Castellaneta, Nancy Cartwright, Julie Kavner, Albert Brooks, Minnie Driver, Kelsey Grammer, Pamela Hayden, Hank Azaria, Harry Shearer, Joe Mantegna, Maggie Roswell, Russi Taylor & Matt Groening

                                   
17-06-2007 - 16:13

Hot Fuzz - En kultklassiker?


There's no two way's about it - Hot Fuzz er uden tvivl den bedste film jeg har set i år. Det er i sandhed en ekstraordinær film! Vi har de sidste par år fået en række filmperler fra England, men ingen af dem når op på siden af Hot Fuzz - Dette er en film der har kult-klassiker potentiale! Intet mindre!

Hot Fuzz handler om super-strømeren Nicholas Angel (Simon Pegg) der bliver forflyttet fra London til en søvning lille by ved navn Sandford. Hans nye makker bliver Danny Butterman (Nick Frost), der mildest talt ikke er den hurtigste knallert på havnen. Det varer dog ikke længe før de to får deres sag for, da der begynder at sker mistænksomme ulykker og andre mærkelige ting i den lille by.

Hot Fuzz formår det de færreste film kan, nemlig at starter ud som en komedie, hvorfra den skifter til at være en actionfilm, dernæst en gyser, inden den igen påtager sig rollen som en komedie- og actionfilm. Det er ganske enkelt genialt på et højere plan!

Simon Pegg levere i den grad varen som den en noget sammenbidt, halvbitter super-cop, der har svært ved at affinde sig med sin skæbne. Han føler selv han hører hjemme i London's pulserende byliv, hvor der sker en forbrydelse på hver gadehjørne, men i stedet vil skæbnen altså, at han bliver forflyttet til byen Sandford, hvor der ikke er sket et mord i over 20 år, og som har landets laveste "crime rate".

Nick Frost der spiller hans halvtumpede partner gør det også fantastisk godt. Han gi'r den virkelig gas som wannabe copper og det er ikke kedeligt! Faktisk er det ret svært for mig overhovedet at finde noget jeg kan kritiserer ved filmen. Den varer knap 2 timer, hvilket i sig selv er usædvanlig for en action/komedie- og gyserfilm, men den bliver på intet tidspunkt langtrukken eller kedelig. Nærmest tværtimod. Tiden flyver afsted og man er konstant godt underholdt!

Som en lille indikator på hvor fed en film vi her har med at gøre, så kan jeg afslutningsvis nævne at den er røget direkte ind på en 113 plads på imdb.com's liste over de 250 bedste film i verden, med en imdb rating på 8.4 - Imponerende!

Jeg vælger at gi' den 5½ stjerner, hvilket er det højeste jeg nogensinde har givet her på bloggen!

Karakter:

Imdb Rating: 8.4  (top 250: #113)

                           Se Trailer (HD) | Official Website | Læs mere på imdb.com17-06-2007 - 09:46

Nicole Richie forlovet?


Til ære for alle jer Nicole Richie fans derude (sorry Hanniste), er her lidt nyt sladder. Jeg skrev forleden dag om et rygte der er opstået for nylig - Nicole skulle angiveligt være gravid. Hun har i hvert fald haft en lille "mave på" det sidste stykke tid.

Der er nu kommet ny næring til dette rygte, samtidig med at der såmænd også er opstået et helt nyt af slagsen. Torsdag aften var Nicole Richie og Joel Madden nemlig til et YSL Pool Party som blev holdt på det fasionable Beverly Hills Hotel. Her blev de to turtelduer igen set sammen og de skulle efter signede ha' været mere kærlige ved hinanden end sædvanligt. Parret tog lystigt for sig af alle de lækre retter der blev serveret, men frk. Richie takkede pænt nej til alt alkohol, hvilket hun bestemt ikke plejer!

Ved samme lejlighed bar Nicole en kæmpe diamantring, der ifølge et øjenvidne lignede en forlovelsesring. Flere journalister spurgte til ringen, dog uden at de fik svar. Så måske de ikke blot venter et barn, men er de også blevet forlovet?

Her er et par billeder fra festen i torsdags.

 Nicole Richie til YSL Pool PartyNichole Richie & Joel Madden sammen til fest!
16-06-2007 - 11:04

Ooops!


Ja, så skete det igen! En lastbil var for høj til at kunne komme under "højbanen", som ligger i Vejle centrum. Alene i år er det tredje gang det sker. Stakkels chauffør! Mon ikke det koster en omgang kvaje-bajer, når han kommer hjem. Jeg kom kørende forbi lige umiddelbart efter ulykken var sket og snuppede disse billeder, med min mobiltelefon - en Nokia 6300 med 2.0 MP kamera.


16-06-2007 - 09:31

Paris & Nicole *UPDATE*


Så er det vist på tide med en lille Paris & Nicole update (I er jo vilde med dem!). Jeg har tidligere skrevet om de to kønne millionøser her på min blog, som bekendt har været rygende uvenner igennem de sidste 2 år. Angiveligt fordi Nicole Richie havde holdt en lille video-aften for sine venner, hvor der blev vist Paris' sex-video.

Nu er de dog i mellemtiden blevet BFF (best friends forever) igen. I starten af den femte sæson af The Simple Life "Goes To Camp" ser man hvordan de bliver genforenet, hvilket foregår ganske udramatisk. De første tre afsnit af den nye sæson er netop blevet vist i USA og jeg skal hilse og sige, det er ikke kedeligt! De to tøser er tilbage i topform! Efter en halvkedelig fjedre sæson, hvor de jo som bekendt var adskilt pga. deres had til hinanden, er de nu tilbage sammen og det er som altid en sprængfarlig cocktail.

                                         

Som de fleste af jer nok ved, så sidder frk. Hilton i fængsel i øjeblikket. Hun afsoner en dom på 45 dage for spiritus- promillekørsel. Fængslet hun afsoner i er "Twin Towers Correctional Facility" i Los Angeles, hvor hun iøvrigt sidder i en særlig afdeling for kendte mennesker og forhænverende politifolk. Med go' opførsel står hun til en tidlig løsladelse d. 29 juni.

Hvad angår Nicole Richie er der i øjeblikket rygter om at hun skulle være gravid med sin tidligere kæreste Joel Madden (forsangeren i Good Charlotte). Rygtet er angiveligt opstået efter et billede af Nicole er kommet frem, hvor hendes mave ser lidt større ud en normalt (se billedet herunder). Det skulle ligeledes været blevet bekræftet af en person som er "tæt på Nicole". Derudover er Nicole og Joel er blevet set sammen en del gange igennem det sidste stykke tid, så måske der er noget om snakken?

   Nicole Richie gravid?Nicole Richie & Joel Madden
13-06-2007 - 10:49

Overclocking


Overclocking er egentlig ikke noget jeg har gjort særlig meget i, igennem de sidste 4-5 år. Jeg har ganske enkelt ikke syntes det har været nødvendigt, for de computere jeg har haft, har været mere end rigeligt hurtige til mig. Men nu har jeg som bekendt købt mig en Asus Silent Square Pro køler til min Intel Pentium D 3.4 Ghz dual-core processor og den er faktisk bygget med henblik på overclocking og så kan man jo ligeså godt prøve det.

Intel Pentium D processoren er dog langt fra den bedste processor til at overclocke, så mine forventninger til resultatet var ikke særlig store. Jeg startede ud med at overclocke den med 10% - Altså til knap 3.8 Ghz, dog uden success. Computeren crashede allerede under opstarten af Windows Vista. Så prøvede jeg med 5% i stedet og voila! Det kunne den klare og endda uden at blive varmere. Idle temperaturen ligger et godt stykke under 30 grader og der er indtil viderer ingen stabilitetsproblemer. Så computeren kører nu med små 3.6 Ghz, i stedet for 3.4 Ghz - Det må siges at være en billig opgradering!


                              
11-06-2007 - 11:17

Asus Silent Square Pro


Idag kom posten så med min nye køler. Jeg bestilte den igår eftermiddags hos shg.dk, så det må siges at være hurtig levering! Det første man ligger mærke til er den enorme vægt. Køleren alene vejer knap 1 kilo. For at monterer den skal man ha' motherboardet ud. Det er en smule besværligt, men det tog alligevel kun en go' halv time, så var den på plads. Der følger forskellige beslag med til den, så uanset hvilket motherboard man har, skulle den kunne gå på.

I skrivende stund ligger temperaturen på 27 grader, hvilket er et fald på 14 grader fra igår, hvor CPU lå på 41 grader, da jeg skrev mit blog indlæg. En stor forbedring må man sige. Derudover kan jeg nu pludselig hører mig selv tænke igen, eftersom køleren er fuldstændig lydløs! Den kører i øjeblikket med ca. 2200 omdrejninger, men man kan selvfølgelig vælge at skrue både op eller ned, hvis man har lyst til det.

Mht. overclocking så er det ikke noget jeg normalt gør så meget i, men eftersom at denne køler skulle være særdeles velegnet til det, er det nok noget jeg skal ha' prøvet. Jeg har i øjeblikket en 3.4 Ghz Pentium D processor og den skulle efter signende kunne komme op på omkring 4.0 Ghz med denne køler. Tiden vil vise om det holder stik...

         
10-06-2007 - 19:53

Ny køler!


Jeg har en Intel Pentium D processor og da jeg købte den fik jeg en Intel standard køler med i købet. Den har egentlig virker ganske udemærket her i vinter, men nu hvor det er blevet varmt i vejret er det pludselig tydeligt, hvor dårlig den ren faktisk er. Igår da jeg kom hjem fra arbejde kunne jeg hører min PC kører (den er altid tændt) og det er på trods af at den står på anden etage i mit hus. Så meget larmede den! Jeg startede straks mit Speedfan program og kunne se at den lå på næsten 6000 omdrejninger!

Så nu har jeg bestilt en Asus Silent Square Pro køler. Det er et monster der vejer næsten 1 kilo og er 16 cm høj! Den kører med 2500 omdrejninger og farten kan desuden justeres via et panel der følger med (se billede). Den skulle kunne holde temperaturen på ca. 30 grader i idle og ca. 40 grader under max load. Det må siges at være en stor forbedring i forhold til min nuværende køler, der kun formår at holde CPU'en på ca. 40 grader i idle og 50 grader i max load (med 6000 omdrejninger, hvilket larmer ca. ligeså meget som et fly der er ved at lette!).

Asus Silent Square Pro koster 399,- og er iøvrigt blevet kåret som det bedste køb i det sidste nummer af "Alt om Data".

      


10-06-2007 - 12:19

Mini-anmeldelse af diNovo Edge & MX Revolution


Nu har jeg efterhånden været den lykkelige ejer af Logitech's diNovo Edge tastatur og MX Revolution mus i en uges tid. Og hvilken fornøjelse det har været! Hvis vi starter med tastaturet, der iøvrigt er 11 mm tyndt! Det er uden sammenligning det bedste jeg nogensinde har haft mellem hænderne. Kvalitetsmæssigt er det helt i top. Det har en lækker spejlblank finish (ligesom pianolak) og en overflade af plexiglas og børset aluminium. Der medfølger ligeledes en stilfuld oplader der er en ren fryd for øjet. diNovo Edge tilsluttes computeren via en Bluetooth dongle som medfølger. Installationen foregår nemt og smertefrit og ta'r mindre end 2 min.

Tastatur-layoutet minder en del om det man ser på mange bærbare computere, hvor tasterne ligger meget tæt op ad hinanden. Tasterne er fuldstændig lydløse og perfekt afbalanceret, så de reagerer ens, uanset hvor man trykker. Det er utrolig lækkert at arbejde ved, men hvis man ikke bryder sig om at skrive på en bærbar pc, vil man heller ikke kunne lide diNovo Edge. Eneste lille minus ved tastaturets layout er manglen på numpad'et, som mange nok vil savne.

diNovo Edge har indbygget batteri, der oplades via den medfølgende holder/oplader. Ifølge Logitech skulle en opladning på 5 min. være nok til én dags fuld brug, hvilket i sig selv er ret imponerende. En anden smart funktion er den indbyggede touchdisc, som virker forbløffende godt.

Prisen som ligger på ca. 1200 kr. gør diNovo Edge til markets dyreste tastatur i øjeblikket, men tro mig, det er alle pengene værd! 

           

MX Revolution er Logitech's flagskib, hvad angår mus. Ifølge dem selv skulle det være verdens mest avancerede mus...og der er noget om snakken. Den mest inovative funktion er nok scroll-hjulet som har to indbyggede funktioner: Frihjul (der gør det muligt at scrolle et langt dokument i et scroll) og en funktion til at tage et trin ad gangen. På musen sidder der også en lille batteri-indikatorer, så man kan følge med i hvornår der skal lades op igen.

Kigger man på siden finder man det andet scroll-hjul, som Logitech kalder for Program/Document Quick-flip. Denne funktion gør det muligt at skifte mellem de forskellige programmer eller dokumenter man har åbne, nemt og hurtigt.

MX Revolution har indbygget lithium batteri, hvilket betyder at man aldrig mere skal skifte batteri, man placere blot musen i den medfølgende holder, som samtidig virker som oplader.

Logitech har også gjort det lettere for os at søge på internettet. Hvem er f.eks. ikke træt af at skulle skrive eller copy/paste hver gang man skal søge efter noget på Google. Nu markerer man blot ordret og med ét tryk på One-Touch search knappen (som sidder lige under scroll-hjulet), starter den automatisk din browser og leder efter det ønskede ord på, din forudindstillede foretrukne søgemaskine. Det er da smart!

Prisen på MX Revolution er ca. 500 kr. 

                 
05-06-2007 - 10:01

Logitech til folket...


Jeg har arbejdet som en gal det sidste stykke tid og er af samme grund har jeg heller ikke fået skrevet ret meget i min blog. Samtidig synes jeg, at jeg havde fortjent lidt nyt legetøj, når jeg nu har været så flittig. Så nu har jeg bestilt et nyt keyboard og en ny mus.

Logitech DiNovo EdgeLogitech MX Revolution
Følg Xboxlife her