DonWernerDK's blog
20-05-2007 - 08:51

Nokia 6300


Så fandt jeg endelig afløseren til min gode gamle Nokia 6310i som har tjent mig så umådelig godt igennem de sidste 4-5 år. Valget faldt på en Nokia 6300 - Det er en telefon som nærmest er blevet skamrost i diverse anmeldelser, så den skulle nok kunne leve op til mine forventninger. Telefonen har et cover i rustfrit stål og er kun 11,7 mm tyk. Derudover har den et 2 tommer TFT-display (240 x 320 pixel) der kan vise op til 16,7 millioner farver.

Jeg har købt den hos Telmore, hvor den i øjeblikket kan fåes til 474,- plus 6 måneder med håndjern på, som de kalder det. I praksis betyder det at man forpligter sig til at bruge 199,- i taletid om måneden, de næste 6 måneder. Det betyder dog ikke så meget for mig, da jeg alligevel bruger for ca. 200,- taletid om måneden, som det er nu og vil derfor ikke komme til at betale ret meget ekstra for den.

Her er den så:


Og her er min gamle telefon:

                     
13-05-2007 - 10:37

streamtv.dk


Jeg bor på landet og herude har vi desværre ikke noget der hedder fællesantenne eller kabeltv. Af samme grund har jeg ikke andre kanaler på mit tv end DR1, DR2 og TV2. Jeg har indtil for nylig boet i byen, hvor jeg havde 35 kanaler at vælge imellem, så det siger sig selv at det kræver lidt tilvænning kun at ha' 3 kanaler til sin rådighed. Især Discovery og National Geographic har jeg savnet meget.

Heldigvis har nu fundet en løsning på mit problem. Jeg er nemlig blevet kunde hos streamtv.dk, som leverer net tv, på samme måde som eksempelvis sputnik.dk og DR TV. Forskellen er bare at hos streamtv.dk får man ikke kun adgang til nogle udvalgte programmer, man får streamet live tv fra en række kanaler og kan så helt selv vælge, hvad man vil se.

Deres kanalpakke består af 28 forskellige stationer. Heriblandt 4 forskellige Discovery kanaler - Discovery Europe (den alm.), Discovery Science, Discovery Civilisation og Discovery Travel & Living. Derudover er Kanal 4 og 5 (de gamle TVDanmark kanaler) også med i pakken, sammen med en række andre, herunder Animal Planet, BBC, Kanal København etc.

Hele herligheden koster 99 kr. om måneden, hvilket er yderst rimelig, når man til sammenligning skal gi' 49 kr. for sputnik.dk - Kvaliteten er ganske udemærket. Fuldt på højde med sputnik og DR TV, måske endda lidt bedre. Der kræves derfor også at man har min. en 2 mbit bredbåndsforbindelse for at kunne trække det.

                                
08-05-2007 - 19:26

3-farvet Sodavandsis - You're a star!


For nylig skrev jeg om en af sommerens store glæder - sodavandsis. Da det er noget som fylder meget i min lille verden, er jeg simpelthen nødt til at fortælle jer om min nye opdagelse! 3-farvet Sodavandsis fra Aldi! Hvordan denne forrygende lille is, i alle disse år, har formået at undvige min opmærksomhed, er mig ganske enkelt et mysterie. Det er intet mindre end en fremragende is!

Den er lækker sprød (har den helt rigtige "crunch factor"), med en dejlig frisk smag af ananas- appelsin og hindbær. Så derfor - gør jer selv den tjeneste og køb en pakke med hjem, næste gang i kommer forbi en Aldi forretning. I vil ikke fortryde!

05-05-2007 - 10:46

Zattoo.com


Zattoo.com har netop lanceret deres net tv service i Danmark. De streamer live tv fra en række forskellige kanaler. Bor man i Danmark har man f.eks. adgang til 10 forskellige kanaler - DR1, DR2, TV2, NRK1, NRK2, SVT1, SVT2, ARD, ZDF, and TV Polonia. Zattoo.com er ganske gratis og ikke ulovligt da de har indgået licens aftaler med alle tv selskaberne. Eneste minus er kvaliteten. Det ser ikke overvældende godt ud i fuldskærm, men med lidt go' vilje, kan man sagtens holde ud at se på det. Alternativt kan man se det i et vindue, hvor kvaliteten er ganske udemærket.

Du kan tilmelde dig her. Go' fornøjelse!

                                      
02-05-2007 - 14:21

Hvor er den sunde fornuft blevet af?


Det spørgsmål stiller jeg tit mig selv. Jeg kan f.eks. ikke forstå, at det skal være så svært og lave mad til børn. "Jamen, der er jo så meget de ikke må spise, fordi det er usundt!".

Et eksempel. Jeg arbejder i en ungdomsklub, hvor vi af og til laver mad til de unge mennesker og forleden dag, da det var varmt udenfor, ville de gerne ha' koldskål. Jeg synes egentlig det var en go' ide, men da jeg nævner det for min afdelingsleder, som er uddannet pædagog og samtidig går med Jesus-sandaler, ryger pipe og drikker økologisk sødmælk, for jeg at vide at det skam er alt for usundt til dem for der er jo æg i (og de er åbenbart giftige for børn)!

I min verden hænger det slet ikke sammen. Jeg synes i den grad den sunde fornuft har spillet fallit, når man kan støde på den slags udtalelser, fra et nogenlunde begavet menneske. Det er klart for enhver, at selvfølgelig skal man ikke fodre børn med silk og søde sager, eller andre ting med et højt sukker eller fedt indhold. Alting med måde. Jeg mener bare, at sålænge man spiser rimelig varieret, så er der sgu nok ingen der er død af en potion koldskål...

Velbekom!

                        
Følg Xboxlife her