DonWernerDK's blog
26-01-2007 - 12:05

Lidt af hvert...


Så er det igen blevet tid til dagens blog-indlæg og idag skal det handle om lidt af hvert. Som det første vil jeg lige nævne nogle af de blogs her på sitet, som jeg synes er rigtig gode og som jeg selv læser. Min favorit liste ser således ud (i vilkårlig rækkefølge):

Gamemakerman - Japansk import nørd

HertzBlut - Abandon all hope ye who enter here

Scurvy Lobster - Scurvys blog

PR3DATOR DK - En gamers tanker!

Hanniste - The incredible Hanniste

Vinterbird - Livet som skribent

JimmyDK - Jimmydk's blog

Raider - Raider's blog

Rechain - Life is Great - (or what?)

Og sidst men ikke mindst læser jeg naturligvis også Über Meister Skou's blog.


Logitech Harmony 688 - En lille opdatering!

Jeg vil også gerne fortælle jer lidt mere om min ny indkøbte Logitech Harmony 688 universal fjernbetjening. Jeg har nu haft den i godt 1½ uge og er nu blevet nogenlunde fortrolig med tasternes layout. Efterhånden som man vænner sig til den, bliver den bedre og bedre.

Forleden dag fandt jeg ud af, at man også kan ændre på den tekst der er knyttet til hver tast og som vises i LCD displayet. Det er en rigtig fed feature som gør at man kan customize den efter behag.

Min eneste anke er at remoten er forholdsvis langsom. Dvs. der er et lille delay fra man trykker på en tast til at handlingen bliver udført. Det kan sommetider være lidt frustrerende. Det er dog ikke noget der ødelægger brugbarheden af fjernbetjeningen, man skal blot vænne sig til det.

                                        Logitech Harmony 688

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her