DonWernerDK's blog
23-01-2007 - 11:22

Den happy leende ko


Igennem de sidste par år har en fast del af min morgenmad bestået af "Den leende ko", som (i mine øjne) er verdens bedste smøreost. Den er dejlig cremet og har en fantastisk lækker smag.

Jeg køber den altid i Aldi, hvor den kan erhverves til den favorable pris af 8,95,- Men igår da jeg var ude og handle opdagede jeg til min store skræk og rædsel at Aldi ikke længere havde den på hylden! På den plads hvor "Den leende ko" normalt ligger fandt jeg i stedet en anden smøreost, ved navn "Happy cow" der til forveksling lignede den. 

Hmmm...tænkte jeg, den prøver vi og lur mig om ikke det er nøjagtig den samme ost. Så til alle jer derude som heller ikke længere kan finde "Den leende ko" i jeres lokale Aldi forretning (eller hvor i nu køber den) i kan roligt nappe en "Happy cow" i stedet. Der er nemlig ingen forskel.

Et spørgsmål der dog trænger sig på er, hvorfor? Hvorfor ændre man pludselig navnet på en smøreost og forvirrer folk? Jeg forstår det ikke.Happy cow's officielle hjemmeside - tryk her.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her