DonWernerDK's blog
20-01-2007 - 22:34

Et guldkorn - peekvid.com


Efter at i lang tid og ha' debateret med mig selv, har jeg nu besluttet mig for at dele følgende website med jer: peekvid.com - Det er et ret utrolig site, hvor man kan se alverdens serier og film ganske gratis. Måden det fungere på er at man ser det online, dvs. der bliver ikke downloadet noget til ens egen computer. Det hele streames.

Jeg har længe været i tvivl om jeg skulle linke til dette site, men efter at jeg har lavet lidt research, har jeg fundet ud af at det faktisk er et lovligt site og så skulle der jo ikke være noget i vejen for det.

Sitet er ganske enkelt genialt hvis man sidder og keder sig lidt, da man har et hav af serier og film lige ved hånden og kan se dem, hvornår man skulle ha' lyst.

En af de mest populærer serier i amerikansk tv i øjeblikket er serien Ugly Betty. Den handler om en ikke særlig køn ung pige, ved navn Betty, som ikke rigtig forstår at begå sig socialt og som er meget klodset. Hun bliver ved et tilfælde ansat på et mode blad, hvor hun absolut ikke passer ind. Serien er rigtig sjov og kan ses her på peekvid.com 

Go' fornøjelse med det!

                                        Ugly Betty

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her