DonWernerDK's blog
20-01-2007 - 00:46

Children of Men


Jeg har netop brugt knap to timer på at se filmen Children of Men og hvilken spil af tid. Jeg er mildest talt ikke særlig begejstret. Filmen handlen om en verden uden børn. Vi befinder os i 2027. I 18 år har global ufrugtbarhed forhindret menneskeheden i at formere sig, og kloden er sunket ned i barbarisk anarki. 

     Children of Men screenshot

I denne futuristiske verden følger vi embedsmanden Theo som spilles af Clive Owen. Han bliver ganske ufrivilligt en helt da en modstandsbevægelse ledet af hans ekskone (Julianne Moore) med magt trækker ham ind i bestræbelserne på at redde en hemmelig sensation. Det drejer sig om en ung sort pige, der mirakuløst er blevet gravid. Hun skal skaffes i sikkerhed et sted hvor regeringen ikke kan få fat på hende, nemlig hos The Human Project.

Ingen tvivl om at der leveres en række store præstationer fra de forskellige involverede skuespillere, men det nytter desværre ikke meget, når selve historien er kedelig og ret dårligt fortalt. Der er ganske få scener, hvor det moment vis er spændende, men langt det meste af filmen er små-kedelig og ikke særlig sindsoprivende.

Jeg kan derfor kun gi' filmen 3 små stjerner ud af 6 mulige.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her