DonWernerDK's blog
16-01-2007 - 18:08

Extra(s) good!


Jeg er en stor fan af stort set alt hvad de to britiske komiker Ricky Gervais og Stephen Merchant har lavet. Efter kassesuccessen The Office, som skabte en spin-off serie på amerikansk tv ved samme navn har de to komikere skabt en ny serie kaldet Extras. Serien handler om extras altså statister der abrejder i filmbranchen og teaterverdenen.

Extras er både skrevet og instrueret af Ricky Gervais og Stephen Merchant. Derudover spiller Ricky Gervais også en af hovedrollerne. Hver episode har mindst én gæste optræden af én kendt personlighed, hvilket uden tvivl gi'r serien et løft. F.eks. medvirker Ben Stiller i pilot episoden, hvor han har en stor rolle. Han spiller krukket instruktør på det set hvor optagelser foregår og det er sjovt! I andre episoder stifter vi bekendtskab med bl.a. Samuel L. Jackson, Kate Winslet, Patrick Stewart og mange andre.

Hvis du kunne li' The Office så vil du helt sikkert også synes at Extras er sjovt. Desværre bliver den mig bekendt ikke vist i Dansk tv. Så skal man se den, bliver det endten på dvd (hele første sæson er ude nu) eller man kan downloade den på nettet.


                                               Extras
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her