DonWernerDK's blog
12-01-2007 - 11:23

Sommerferien '07 - Ud i det blå!


Her til sommer har jeg planner om at ta' min Aprilia scooter og kører syd på, ned gennem europa. Jeg ved godt at det måske lyder lidt underligt, men jeg tror det er en fed måde at holde ferie på, samtidig med at det også er billigt.

Min scooter, som er en 06' Aprilia SR 50 Factory med ditech teknologi, dvs. indsprøjtningsmotor, kører knap 50 km på literen. Så for omkring 180 kr. kan jeg kører ca. 1000 km. Derudover tiltaler det mig også rigtig meget at man bare kan kører uden nødvendigvis at vide, hvor man ender. 

       Min scooter!

Jeg har bestilt to bøger hos Amazon.co.uk - Den ene hedder "Official International Youth Hostel Guide" og er et lille fiks opslagsværk over vandrehjem i europa på godt 800 sider. Den anden hedder "The Rough Guide to Europe" og er en oversigt over seværdigheder i europa.Ruten har jeg ikke planlagt i detaljer endnu. Det eneste jeg med sikkerhed ved at jeg starter og slutter i Danmark. Jeg kunne godt tænke mig at komme så langt ned som spanien og italien, men om det lykkedes vil tiden vise.

Jeg har iøvrigt prøvet en længere tur på scooter før. Tilbage i 2003 kørte jeg Danmark rundt (eller Jylland) på 4 dage. Det blev til en tur på knap 1200 km. Det var rigtig fedt. Det er altså bare ikke noget bedre end at få vind i håret!

Det eneste jeg på nuværende tidspunkt med sikkerhed ved, at jeg skal se, er Euro Disneyland i Paris. Så hvis I derfor har nogle ideer eller forslag til steder eller seværdigheder jeg bare SKAL se, så smid endelig en kommentar til mig.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her