DonWernerDK's blog
11-01-2007 - 11:23

Maglite Mini - En klassiker!


Jeg har længe haft en forkærlighed for Maglite og deres produkter. De er nemlig bundsolide og kan holde til lidt af hvert. Jeg har et godt eksempel på det. Dengang jeg var inde som soldat og aftjene/afsone min værnepligt brugte min buddy og jeg altid én Maglite til at slå pløkker i jorden, når vi skulle sætte vores bioak op.

De gi'r derfor også livstidsgaranti på flere af deres produkter, hvilket må siges at være lidt udover det sædvanlige. Min gamle Maglite Mini som bl.a. har overlevet 4-5 Roskilde Festivaler er nu blevet så slidt at jeg derfor overvejer at udskifte den med en nyere model.

Nu tænker du måske, jamen hvor meget udvikling er der egentlig indenfor lommelygte verdenen? Svaret er, en hel del faktisk! Maglite har f.eks. for nylig lanceret en ny udgave af deres gamle klassiker - Maglite Mini, som ses på billedet herunder.

                               Maglite Mini

Den nye model som koster 399,- benytter sig af LED teknologi. Dvs. den er udstyret med lys-dioder i stedet for den traditionelle gløde-pærer. Det gør at den har en utrolig lang levetid på omkring 10000 timer. Det svarer til 10-15 års normalt forbrug. Selve lygten er lavet af fly-aluminium, som efter sigende skulle være ekstra solidt.

Maglite's produkter kan købes her!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her