DonWernerDK's blog
09-01-2007 - 19:32

Rocky Balboa - Round 6!


30 år er der gået siden vi stiftede bekendtskab med den god-hjertede Rocky Balboa i den første af Rocky filmene. Nu er vi kommet til den sjette i rækken, som formentligt også bliver den sidste.

Jeg har altid haft svært ved at blive begejstret over Sylvester Stallone's film og Rocky Balboa er ingen undtagelse. Med et forholdsvis tyndt udgangspunkt fortælles historien om den godmodige working class hero, der siden sidst har mistet sin kone og er blevet restauratør.

                Rocky Balboa

Et computerspil matcher den aldrende bokser op med den nuværende verdensmester og antyder, at Rocky ville vinde, hvis de to mødtes i ringen i virkeligheden og inden længe er et sådant møde imellem de to boksere stablet på benene. Desværre formår filmen aldrig er blive rigtig spændende.

Det eneste der holder den en smule oppe er faktisk Stallone som skuespiller. Han leverer en solid præstation i hvad der ellers må betegnes som en ret middelmådig film.

                Rocky Balboa

Rocky Balboa er ikke et gensyn der umiddelbart vækker den store glæde. Der er ganske enkelt for få overraskelser og for mange gentagelser fra tidligere tiders kassesucceser.

Jeg gi'r den 3 ud af 6 stjerner!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her