DonWernerDK's blog
09-01-2007 - 18:13

Crank


Crank er uden tvivl én af de bedste film jeg har set i år indtil nu. Den er spækket med actionscener fra start til slut og foregår i et så hæsblæsende tempo at man ind i mellem bliver helt forpustet selvom man sidder solidt plantet i sofaen.

                              Crank

Kort fortalt handler filmen om Jason Statham (kendt fra bl.a. The Transporter) der spiller lejemorderen Chev Chelios, der vågner op og finder ud af, at han er blevet forgiftet og kun har 1 time at leve i! Men Chev har ikke tænkt sig at ligge stille ned og dø. Han finder ud af, at han kan udskyde sit dødstidspunkt ved at holde sit adrenalin-niveau oppe, og indleder derefter et vildt hævntogt for at henrette dem, der har forgiftet ham, og for at finde en modgift! Og stakkels den, der går i vejen for ham.

Crank screenshot

Crank er en vanvittig film. Der er nærmest tale om én lang actionscene, tilsat en go' potion humor, som f.eks. da Chev kommer i tanke om at sex også kan få adrenalinet til at pumpe, så han flår tøjet af sin kæreste og tager hende lige midt på en fuld markedsplads foran et jublende publikum og en bus fyldt med teenagetøser! Hvor tit ser man lige det i én film?

Crank screenshot

Jeg gi'r denne fantastiske film 5 ud af 6 stjerner!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her