DonWernerDK's blog
20-12-2006 - 10:50

Mission Impossible 3


Så er Tom Cruise er tilbage i rollen som agent Ethan Hunt, der sammen med de øvrige medlemmer af IMF (Impossible Mission Force) skal redde verden fra den sikre undergang i hænderne på en superskurk. 

Fra start til slut foregår filmen i et hæsblæsende, men ikke overdrevet hysterisk, tempo, hvor man følger kampen mellem det gode og det onde i en high-tech agentverden.


                              MI3


Jeg kan kun sige at jeg var usædvanligt godt underholdt i de to timer filmen varer. I modsætning til 1'eren og 2'eren, som jeg ikke var særlig begestret for, så synes jeg at 3'eren rammer plet. Historien er fra første minut utrolig medrivende, da vi kastes direkte ind i et nervepirende opgør, som får én helt frem på kanten af stolen og her bliver man resten af filmen. Får der er stort set ingen kedelige øjeblikke.


                              MI3

Mission Impossible 3 rummer den rigtige blandingsforhold af gammelkendte ingredienser med selvdestruerende meddelelser, skønne kvinder, high-tech udstyr og et team i ryggen på Ethan Hunt, som gør at kendere af tv-serien og af de to første film i denne franchise kan blive tilfredsstillet. Omvendt er der så tilpas meget fornyelse i actionsekvenserne, at denne film har fortjent en placering i en klasse for sig selv. Det er klart den bedste i serien og faktisk en af de bedste actionfilm i flere år.

Jeg gi'r den 5 ud af 6 stjerner!


                                        MI3
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her