DonWernerDK's blog
15-12-2006 - 10:46

King Kong Deluxe Edition


Jeg brugte min aften igår i selskab med Peter Jackson og hans 3-disc deluxe udgave af King Kong. Denne splinternye udvidede luksusudgave af King Kong er spækket med action. Instruktøren Peter Jackson har tilføjet mere end 13 minutters optagelser, som aldrig tidligere er vist – herunder et nervepirrende Ceratops-angreb, et hårrejsende angreb af undervandsvæsnet fra Skull Island og meget mere. Derudover er der mere end 6 timers splinternyt bonusmateriale, i form af deleted scenes, kommentar spor, bag kameraet osv.

De fleste kender nok historien i King Kong, så den vil jeg ikke kede jer med at genfortælle. Filmen er hele 3 timer og 12 min. lang og film af denne længde har det ofte med at blive en smule langtrukne. Det er desværre også tilfældet i King Kong. Især de første 45 min. er meget træge. Heldigvis er filmen så utrolig flot filmet at man faktisk aldrig keder sig rigtigt.

Jeg har aldrig været den store fan af Peter Jackson's film, men det er ganske enkelt umuligt ikke og lade sig medrive, når man ser den ene helt utrolige actionscene efter den anden, hvor der i den grad er gjort brug af alverdens computer-effekter. Det er virkelig flot lavet!

Skal du ud og købe King Kong på dvd, så snyd ikke dig selv. Gi' de ekstra kroner som deluxe udgaven koster. Den er helt sikker pengene værd!

Jeg gi'r den 3 ud af 6 stjerner! Køb filmen her.


                                     King Kong
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her