DonWernerDK's blog
12-12-2006 - 01:33

Manden bag bloggen


Inspireret af andre blogs jeg har læst her på sitet, vil jeg nu fortælle lidt om mig selv.
Jeg er 27 år og bosat lidt udenfor Vejle. Jeg er uddannet Informatik Assistent fra Vejle EDB-skole (tilbage i 1997) og har efterfølgende taget en overbygning som hedder IT-Administrator og har i nogle år abejdet som dette hos Arbejdstilsynet (i Skive).

Det er dog langt fra det eneste jeg har beskæftiget mig med. Jeg har også været selvstændig i en periode (medejer af en forretning), arbejdet som chauffør, stået i butik og endelig har jeg skam også prøvet lykken som mejerist.

I øjeblikket arbejder jeg for Manpower (vikariat). Mine fremtidsplaner hedder enten Journalist højskolen eller univeritet. Jeg kunne godt tænke mig at læse enten dansk, engelsk eller historie. Tiden vil vise hvad jeg vælger.

Min fritid bliver brugt på lidt af hvert. Men den største tidssluger er nok min computer sammen med min Xbox360. Derudover har jeg to andre rigtig store interesser, nemlig film og historie (særlig første og anden verdenskrig interessere mig utrolig meget). Om sommeren bruger jeg også en del tid på en anden lidt nørdet hobby jeg har, som er min Aprilia scooter (model SR 50 Factory).

Det var så lidt om mig. Her er et billede af min "kværn". Er den ikke fin?


Aprilia SR 50 Factory Ditech
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her