DonWernerDK's blog
11-12-2006 - 19:11

Brok blog!


Så er det vist blevet tid til mit første blok indlæg her på bloggen og den skal handle om en ting som dagligt pisser mig af når jeg ser nyhederne - nemlig historien om Ungdomshuset på Jagtvej 69, Nørrebrooklyn, Kbh.

Jeg kan simpelthen ikke begribe hvordan man i dagens Danmark kan besætte en bygning (som godt nok stod tom) i 1981 og efterfølgende få lov at blive boende i 25 år. Det er intet mindre end forrygt! Endnu mere absurt bliver historien så i 2001, hvor den kristne organisation Faderhuset køber ejendommen, naturligvis med henblik på selv at benytte den.

5 år senere har de stadig ikke fået adgang til deres bygning og det er selvom de nu har domstolens ord for at bygningen er deres og at de har krav på at kunne benytte den! Altså hvad sker der!? Få da smidt de møgunger ud, så den retmæssige ejer kan bruge sin bygning! Det kan simpelthen ikke være rigtig at politiet ikke magter at flytte nogle hundrede unge mennesker. Kom dog igang!

Jeg ved godt det lyder hårdt, men hvorfor skal de lige netop bruge dét hus? Kunne de ikke få tildelt et hus et andet sted på Nørrebro, som de kunne bruge lovligt? Skal det lige være dét hus, som nu har en ejer, der står fuldstændig magtesløs og ikke kan bruge den ejendom, de ganske lovligt har erhvervet?


Ungdomshuset, Jagtvej 69, Nørrebro
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her