DonWernerDK's blog
09-12-2006 - 10:19

World Trade Center - The movie!


Jeg havde igår lejlighed til at se Oliver Stone's nyeste film - World Trade Center. Og lad mig sige det med det samme, vi her at gøre med en af de største pro-amerikanske, pro-familiere, pro-maskuline, fanebærende God-bless-America-film, man nogen sinde vil komme til at se. Lad bare det tjene som en advarsel.

Hvis nogen skulle være i tvivl, så handler filmen om begivenhederne 11. september 2001. Vi følger politimændene John McLoughlin (der ivørigt spilles af Nicolas Cage) og William Jimeno der er på arbejde en stille dag i New York i september, da terrorister flyver to fly ind i Word Trade Center. De to betjente bliver fanget i ruinerne da tårnene styrter sammen og her ligger de så og snakker med hinanden for at holde hinanden vågne.


World Trade Center


Her ligger de to politifolk så og bekræfter hinanden i, at de har valgt de rigtige koner, at de elsker deres børn og det at være politifolk - og løbende kryders den underjordiske samtale med nærmest overjordiske erindringsklip i strålende farver, hvor betjent lærer sin dreng at save, mens konen kigger på og smiler sødt, eller betjent og kone ligger ømt og hengivent i sengen og diskuterer hvad deres kommende barn skal hedde. 

Det er kvalmende patetisk og jeg havde flere gange lyst til at kaste ting mod lærredet!

Der er brug for kleenex når man ser Oliver Stones World Trade Center, for det er ganske simpelt til at tude over, at se en instruktør som Oliver stone i den grad falder til patten, så man får på fornemmmelsen, han har spurgt præsident Bush, hvilken trompet han mon kunne få lov at trutte i.

Jeg gi'r filmen 2 ud af 5 stjerner!

World Trade Center Poster


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her