DonWernerDK's blog
23-06-2007 - 06:40

Nichole Richie alligevel ikke forlovet!


Ak ja, her gik vi og troede at Nichole Richie var blevet forlovet med Joel Madden (wannabe rockeren fra Good Charlotte), men nu tyder alt desværre på, at den enorme diamantring som er blevet spottet på Nichole's finger op til flere gange i den senere tid, blot har været en "loaner" fra en juveler forretning i Hollywood. Det er i hvert fald hvad CBS News (USA's svar på TV2 Nyhederne) igår kunne berette. Dermed skulle rygtet omkring forlovelsen være mannet til jorden.

Hvad angår Nichole's graviditet, ser det heller ikke for godt ud. En kilde tæt på Nichole skulle angiveligt ha' udtalt til Chicago Sun Times journalist Bill Zwecker at hun ikke er gravid. Hvis dette er sandt, har hun mistet sin eneste mulighed for at slippe for den fængselsstraf der venter lige rundt om hjørnet, for at have kørt bil i narko-påvirket tilstand. En dom der iøvrigt ventes at blive på min. 90 dage.

Da jeg ikke har nogen billeder at vise fra "dagens nyhed" får i her et par gamle. Det første er fra d. 8 juni, hvor Nichole var i New York. Det andet er fra d. 22 maj, hvor hun var ude og spise sushi med hendes assistent.

                                     Nichole Richie i New York

                   Nichole med hendes assistent
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her