DonWernerDK's blog
17-06-2007 - 09:46

Nicole Richie forlovet?


Til ære for alle jer Nicole Richie fans derude (sorry Hanniste), er her lidt nyt sladder. Jeg skrev forleden dag om et rygte der er opstået for nylig - Nicole skulle angiveligt være gravid. Hun har i hvert fald haft en lille "mave på" det sidste stykke tid.

Der er nu kommet ny næring til dette rygte, samtidig med at der såmænd også er opstået et helt nyt af slagsen. Torsdag aften var Nicole Richie og Joel Madden nemlig til et YSL Pool Party som blev holdt på det fasionable Beverly Hills Hotel. Her blev de to turtelduer igen set sammen og de skulle efter signede ha' været mere kærlige ved hinanden end sædvanligt. Parret tog lystigt for sig af alle de lækre retter der blev serveret, men frk. Richie takkede pænt nej til alt alkohol, hvilket hun bestemt ikke plejer!

Ved samme lejlighed bar Nicole en kæmpe diamantring, der ifølge et øjenvidne lignede en forlovelsesring. Flere journalister spurgte til ringen, dog uden at de fik svar. Så måske de ikke blot venter et barn, men er de også blevet forlovet?

Her er et par billeder fra festen i torsdags.

 Nicole Richie til YSL Pool PartyNichole Richie & Joel Madden sammen til fest!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her