DonWernerDK's blog
16-06-2007 - 09:31

Paris & Nicole *UPDATE*


Så er det vist på tide med en lille Paris & Nicole update (I er jo vilde med dem!). Jeg har tidligere skrevet om de to kønne millionøser her på min blog, som bekendt har været rygende uvenner igennem de sidste 2 år. Angiveligt fordi Nicole Richie havde holdt en lille video-aften for sine venner, hvor der blev vist Paris' sex-video.

Nu er de dog i mellemtiden blevet BFF (best friends forever) igen. I starten af den femte sæson af The Simple Life "Goes To Camp" ser man hvordan de bliver genforenet, hvilket foregår ganske udramatisk. De første tre afsnit af den nye sæson er netop blevet vist i USA og jeg skal hilse og sige, det er ikke kedeligt! De to tøser er tilbage i topform! Efter en halvkedelig fjedre sæson, hvor de jo som bekendt var adskilt pga. deres had til hinanden, er de nu tilbage sammen og det er som altid en sprængfarlig cocktail.

                                         

Som de fleste af jer nok ved, så sidder frk. Hilton i fængsel i øjeblikket. Hun afsoner en dom på 45 dage for spiritus- promillekørsel. Fængslet hun afsoner i er "Twin Towers Correctional Facility" i Los Angeles, hvor hun iøvrigt sidder i en særlig afdeling for kendte mennesker og forhænverende politifolk. Med go' opførsel står hun til en tidlig løsladelse d. 29 juni.

Hvad angår Nicole Richie er der i øjeblikket rygter om at hun skulle være gravid med sin tidligere kæreste Joel Madden (forsangeren i Good Charlotte). Rygtet er angiveligt opstået efter et billede af Nicole er kommet frem, hvor hendes mave ser lidt større ud en normalt (se billedet herunder). Det skulle ligeledes været blevet bekræftet af en person som er "tæt på Nicole". Derudover er Nicole og Joel er blevet set sammen en del gange igennem det sidste stykke tid, så måske der er noget om snakken?

   Nicole Richie gravid?Nicole Richie & Joel Madden
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her