DonWernerDK's blog
11-06-2007 - 11:17

Asus Silent Square Pro


Idag kom posten så med min nye køler. Jeg bestilte den igår eftermiddags hos shg.dk, så det må siges at være hurtig levering! Det første man ligger mærke til er den enorme vægt. Køleren alene vejer knap 1 kilo. For at monterer den skal man ha' motherboardet ud. Det er en smule besværligt, men det tog alligevel kun en go' halv time, så var den på plads. Der følger forskellige beslag med til den, så uanset hvilket motherboard man har, skulle den kunne gå på.

I skrivende stund ligger temperaturen på 27 grader, hvilket er et fald på 14 grader fra igår, hvor CPU lå på 41 grader, da jeg skrev mit blog indlæg. En stor forbedring må man sige. Derudover kan jeg nu pludselig hører mig selv tænke igen, eftersom køleren er fuldstændig lydløs! Den kører i øjeblikket med ca. 2200 omdrejninger, men man kan selvfølgelig vælge at skrue både op eller ned, hvis man har lyst til det.

Mht. overclocking så er det ikke noget jeg normalt gør så meget i, men eftersom at denne køler skulle være særdeles velegnet til det, er det nok noget jeg skal ha' prøvet. Jeg har i øjeblikket en 3.4 Ghz Pentium D processor og den skulle efter signende kunne komme op på omkring 4.0 Ghz med denne køler. Tiden vil vise om det holder stik...

         
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her