DonWernerDK's blog
08-12-2006 - 00:36

Movie Collector - En smutvej!


Jeg har en del dvd-film (omkring 250) og på et tidspunkt fik jeg lyst til at samle dem i en database, hvor jeg kunne ha' forskellige informationer om dem, så som, titel, hvem der medvirker, hvad filmen handler om, genre, produktionsår og ikke mindst et billede af coveret.

Oprindeligt var min ide at jeg ville lave databasen selv, men så faldt jeg over et fantastisk lille program på nettet der hedder Movie Collector. I programmet kan ved blot at indtaste endten stregkoden eller titlen på dvd'en automatisk få ALLE informationer omkring filmen downloadet fra nettet og lagt ind i en database.

Derudover henter programmet også selv front og bag cover ned til dvd'en, som den finder ved at søge på forskellige film-sider på nettet. Det er intet mindre end genialt og enormt tidsbesparende, hvis man har mange film.

collectorz.com kan man downloade en gratis version af Movie Collector, som dog max kan indeholde 50 film. Hvis ens behov er større end dette kan den fulde version købes til £29.95 eller pro udgaven til £46.95.


Movie Collector

Movie Collector kan downloades her i en gratis prøve version!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her