DonWernerDK's blog
13-05-2007 - 10:37

streamtv.dk


Jeg bor på landet og herude har vi desværre ikke noget der hedder fællesantenne eller kabeltv. Af samme grund har jeg ikke andre kanaler på mit tv end DR1, DR2 og TV2. Jeg har indtil for nylig boet i byen, hvor jeg havde 35 kanaler at vælge imellem, så det siger sig selv at det kræver lidt tilvænning kun at ha' 3 kanaler til sin rådighed. Især Discovery og National Geographic har jeg savnet meget.

Heldigvis har nu fundet en løsning på mit problem. Jeg er nemlig blevet kunde hos streamtv.dk, som leverer net tv, på samme måde som eksempelvis sputnik.dk og DR TV. Forskellen er bare at hos streamtv.dk får man ikke kun adgang til nogle udvalgte programmer, man får streamet live tv fra en række kanaler og kan så helt selv vælge, hvad man vil se.

Deres kanalpakke består af 28 forskellige stationer. Heriblandt 4 forskellige Discovery kanaler - Discovery Europe (den alm.), Discovery Science, Discovery Civilisation og Discovery Travel & Living. Derudover er Kanal 4 og 5 (de gamle TVDanmark kanaler) også med i pakken, sammen med en række andre, herunder Animal Planet, BBC, Kanal København etc.

Hele herligheden koster 99 kr. om måneden, hvilket er yderst rimelig, når man til sammenligning skal gi' 49 kr. for sputnik.dk - Kvaliteten er ganske udemærket. Fuldt på højde med sputnik og DR TV, måske endda lidt bedre. Der kræves derfor også at man har min. en 2 mbit bredbåndsforbindelse for at kunne trække det.

                                
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her