DonWernerDK's blog
02-05-2007 - 14:21

Hvor er den sunde fornuft blevet af?


Det spørgsmål stiller jeg tit mig selv. Jeg kan f.eks. ikke forstå, at det skal være så svært og lave mad til børn. "Jamen, der er jo så meget de ikke må spise, fordi det er usundt!".

Et eksempel. Jeg arbejder i en ungdomsklub, hvor vi af og til laver mad til de unge mennesker og forleden dag, da det var varmt udenfor, ville de gerne ha' koldskål. Jeg synes egentlig det var en go' ide, men da jeg nævner det for min afdelingsleder, som er uddannet pædagog og samtidig går med Jesus-sandaler, ryger pipe og drikker økologisk sødmælk, for jeg at vide at det skam er alt for usundt til dem for der er jo æg i (og de er åbenbart giftige for børn)!

I min verden hænger det slet ikke sammen. Jeg synes i den grad den sunde fornuft har spillet fallit, når man kan støde på den slags udtalelser, fra et nogenlunde begavet menneske. Det er klart for enhver, at selvfølgelig skal man ikke fodre børn med silk og søde sager, eller andre ting med et højt sukker eller fedt indhold. Alting med måde. Jeg mener bare, at sålænge man spiser rimelig varieret, så er der sgu nok ingen der er død af en potion koldskål...

Velbekom!

                        
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her