DonWernerDK's blog
29-04-2007 - 13:24

Nyt legetøj!


Igår fik jeg mig et nyt stykke legetøj. Jeg havde længe ledt efter en radio som skulle stå ved siden af min computer, da det er der jeg bruger det meste af min vågne tid, når jeg ellers har fri. Da jeg samtidig også havde brug for nogle nye højtalere til min computer, faldt valget på Tivoli Audio's Pal Fashion, som er en robust lille sag med indbygget radio og batteri (som jo gør den særdeles velegnet til en tur på stranden).

Derudover har den AUX indgang og en integreret forstærker, så man kan tilslutte en IPod eller i mit tilfælde en computer og derved bruge den som ekstern højtaler. Der er ligeledes udgang til hovedtelefon.

Med det samme man får radioen i hånden og mærker dens vægt (som minder om en lille mursten), fornemmer man, at det er et gennemført gedigent produkt. Den er udført i et lækkert materiale med en flot finish og selvom den kun har én højtaler, spiller den overraskende godt og højt. Der mangler ingen bas og der skal skrues helt op for volumen, før der begynder at komme en forvrængning af lyden. 

Prisen for herligheden er 1599,- og det er selvfølgelig en del, men kvalitet og design har nu engang altid kostet og i dettte tilfælde synes jeg faktisk at pengene er givet godt ud.

                             
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her