DonWernerDK's blog
25-04-2007 - 14:56

Sol, sommer og sodavands-is!


Nu er sommeren efterhånden kommet til Danmark og en af de ting der unægteligt hænger sammen med det gode vejr er is. Personligt er jeg mest til sodavands-is eller limonade-is, som er vist er det helt korrekte udtryk, og selvfølgelig har jeg et par favoritter, hvad det angår. Så her kommer en lille top 3 over mine ynglings-is.

Isen over dem alle, en vaskeægte klassiker og på en ubestridt førsteplads finder vi "Twister" fra Frisko. Det er ganske enkelt den bedste is i verden! Det er som at få en lille orgasme i munden, hver gang man ta'r et bid af den! Smagsmæssigt har vi at gøre med en blanding af ananas/citronfrugtis og jordbær/citronfrugtis. Prisen er ca. 10 kr. for de 72 gram.

                                  

På en andenplads finder vi endnu en limonade-is - nemlig "Pilulo" fra Nestle/Premier Is. Selvom det er en ganske udemærket is, har den dog ikke tilnærmelsesvis samme potentiale som "Twister". Smagen er en blanding af passionsfrugt, mango, fersken og ananas. En "Pirulo" kan erhverves for ca. 14 kr. men så får man også hele 92 gram.

                                                     

Tredjepladsen går til en gammel kending - "Astronauten" (også fra Nestle/Premier Is), som nok er bedst kendt for sin legendariske vingummibamse i toppen. Det er en lille is med en frisk smag og som kun koster 7-8 kr.

                                                      
Rigtig go' sommer!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her