DonWernerDK's blog
22-04-2007 - 11:02

Kongeriget Danmark


De fleste danskere har en mening om vores kongehus og om hvor vidt det er bevaringsværdigt. Det er en debat som er oppe og vende med jævne mellemrum. Selvom jeg personlig ikke er royalist, så synes jeg alligevel det danske kongehus bør bevares. Mest af alt fordi det gi'r en masse positiv publicity for Danmark som land, men selvfølgelig også fordi det er en æld gammel tradition. 

Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre ambassadør for den danske stat end H.M. Dronning Magrethe. Dels er hun ualmindelig godt begavet, hun er samtidig en utrolig dygtig kunstner og et sympatisk menneske. Der er ingen tvivl om at det stykke arbejde hun og resten af den royale familie laver for Danmark, som repræsentanter for vores lille land, er langt mere værdifuldt end hvad det koster at drive kongehuset som institution.

Derudover tror jeg, at vi alle sammen synes, det er lidt sjovt og følge med i, hvordan de royale lever (selvom vi måske ikke vil indrømme det). Ellers ville der næppe blive solgt så mange ugeblade med royalt stof, som der gør.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her