DonWernerDK's blog
21-04-2007 - 16:33

Wild Hogs


Wild Hogs har netop haft premiere herhjemme. Det er intet mindre end en stjernespækket komedie. På rollelisten er John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, William H. Macy og ikke mindst Ray Liotta.

Filmen handler om fire midaldrende mænd der har været venner siden gymnasietiden. De lever en lidt kedelig småborgerlig forstadstilværelse uden særlig meget spræl. Ugens eneste højdepunkt er når de mødes og sammen kører en tur rundt i nabolaget på deres store Harley Davidson motorcykler.
 
Men en dag beslutter de at de vil realisere sig selv og hvordan gøres det bedre end ved at ta' en ægte roadtrip fra Cincinnati til Stillehavets kyst - selvfølgelig på motorcykel.

Og det er der faktisk kommet en ganske sjov lille film ud af. De fire mænd klæ'r hinanden ualmindelig godt. De er meget forskellige og det gi'r et godt spil mellem dem, netop fordi de supplerer hinanden så fint.

Det er på ingen måder en film der har det store budskab, men det er heller ikke meningen. Den underholder fint i de 90 min. den varer og så er den ellers glemt igen bagefter. Den har ikke "klassiker" potentiale og når da heller ikke helt op på samme niveau som f.eks. "Night at the Museum", men den gør det absolut hæderligt.

Karakter:

Imdb Rating: 6,0

                           Se Trailer (HD) | Official Website | Læs mere på imdb.com

  
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her