DonWernerDK's blog
13-04-2007 - 10:19

SoundMax og Vista


Så er jeg stødt på det første problem i Vista. Eller dvs. det er faktisk mere et irritationsmoment end et decideret problem. Jeg er den lykkelige ejer af et Asus P5VDC-X motherboard, som har onboard lydkort med både har coaxial og alm. analog udgang. Da jeg kørte med XP havde jeg begge udgange i brug på samme tid og det samme kunne jeg godt tænke mig i Vista, men af uransaglige grunde kan Vista kun finde coaxial udgangen og ikke den analoge.

Det er et SoundMax chipset det sidder på motherboardet og jeg søgt lidt på internettet efter noget brugbart, men uden held. Heller ikke på ASUS egen support side er findes der nogle driver til Vista. Det eneste jeg har fundet er en uofficiel driver pakke der hedder "AD188X_AD198X_V5.12.01.3890_WDM". Jeg er bare i tvivl om den passer til mit onboard lydkort. Jeg vil jo nødig installerer noget der måske går hen og ødelægger mere end det gavner.

Der skulle vel ikke være nogen af jer derude, som har samme chipset (altså Soundmax) og som kører med Vista der har fået jeres analog udgang til at virke? For så vil jeg meget gerne hører hvad I har gjort!

EDIT: Så lykkedes det mig alligevel at finde en driver der virkede! I kan downloade den her!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her