DonWernerDK's blog
05-12-2006 - 10:34

The Departed - En Martin Scorsese film!


En af de mest ventede film i år har uden tvivl været Martin Scorsese's nye film - The Departed. Filmen er spækket med store hollywood-skuespillere, som f.eks. Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Alec Bladwin og Mark Wahlberg - blot for at nævne nogle af dem!

I filmen spiller Matt Damon en gangster, som i årevis har infiltreret politiet i Boston, mens Leonardo DiCaprio har rollen som en betjent, der er gået undercover i mafiaen. De finder ud af, at der er plantet en muldvarp i begge organisationer, og så går det vilde ræs ellers om at opsnuse den infiltrerende modpart.

Jeg havde virkelig forventet mig meget at denne film og blev faktisk en smule skuffet. Den formår ikke helt at holde tempoet, bl.a. fordi vi undervejs skal være vidne til et kedeligt og ligegyldigt kærlighedsdrama, som ikke havde været nødvendigt.

Uden at spoile alt for meget for dem som endnu ikke har set filmen, kan jeg dog røbe at slutningen er go' (og meget anderledes end forventet). Det er rart se der stadig er nogen der har balls til at gøre det lidt anderledes end alle de andre.

Den får 3 ud af 5 stjerner! :-)


The Departed

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her