DonWernerDK's blog
04-04-2007 - 13:19

Lidt af hvert...


Påskeferie!

Så blev det endelig Påske-ferie. Jeg har knoklet de sidste 3 dage, så nu glæder jeg mig til at holde fri og slappe af den næste lille uges tid. Der skal ses en masse fjerner - har stadig over 3 hele sæsoner af CSI jeg mangler og få set, samt én hel sæson X-Files, så der er nok at gå igang med!

Derudover vil jeg ha' gang i min Xbox igen, den har stået meget stille den sidste tid. Har simpelthen ikke haft tid til og spille på den, så det skal der naturligvis også roddes bod på.

The Simple Life Update!

Eftersom jeg fik en masse respons på mit blog-indlæg der handlede om tv-serien The Simple Life med hovedpersonerne Paris Hilton og Nicole Richie, synes jeg det var på sin plads at komme med en lille update omkring, hvad de to tøser render og laver for tiden (I er jo vilde med dem! Indrøm det bare!).

Der filmes i øjeblikket på den femte sæson i serien, som har fået titlen The Simple Life Goes To Camp. Egentlig var der ikke planer om at lave endnu én sæson. Fox Network droppede nemlig serien efter at den fjerde sæson ikke opnåede samme høje seertal som de tre foregående, men så købte E! Online rettighederne til serien og dermed får vi altså (heldigvis) en femte og måske sjette sæson (jiiihaaa!).

De to piger er iøvrigt stadig uvenner (efter at Nicole holdte en lystig video-aften for alle hendes venner, hvor hun viste Paris' sex-video), men det forhindre dem altså åbenbart ikke i at "arbejde" sammen. Den femte sæson af The Simple Life har premiere i USA d. 28 maj.

Som det så ofte sker for populærer tv-serier, bliver der lavet såkaldte spin-offs og det er også tilfældet med The Simple Life. Rettighederne til serien er blevet solgt til adskillige lande - bl.a. Canada, Frankrig, Bulgarien, Brasilien og tro det eller ej, Estland! Herunder ses promo-posteren for The Simple Life og La Vie Rurale, som er den Canadiske udgave hedder.

                  

                               The Simple Life Goes To Camp - Promo Posters

              

              

               
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her