DonWernerDK's blog
30-03-2007 - 14:23

Sidste arbejdsdag, Vista take two, m.m.


Ja, så var det jo idag, jeg havde min sidste arbejdsdag hos PostDanmark. Det var rart at blive færdig der. Nu kan jeg se frem ad og glæde mig til at starte på mit nye job på mandag. Egentlig har jeg været glad nok for at være Postbud. Det som lidt har ødelagt fornøjelsen for mig er alt det overarbejde, som der har været. I de sidste to måneder har jeg arbejdet over alle med undtagelse af mandag. Det bli'r for hårdt i længden (i hvert fald for mig).

                                           

Og så til noget helt andet. Jeg har nu kørt med Windows Vista de sidste par dage og er meget tilfreds med den. Alt fungerer som det skal, både hardware of software-mæssigt. Der har været et par mindre episoder med nogle programmer som ikke umiddelbart kørte så godt under Vista, men det har jeg nu også fået løst.

Derudover lykkedes det mig også at disable alle de irriterende advarsler som Vista konstant smækker i hovedet på én, nærmest uanset hvad man vil foretage sig. Det var en stor lettelse at blive fri for dem! 

                                                   
Hvor vidt Vista er de 2200 kr. værd er jeg stadig i tvivl om. Den største forandring i forhold til XP er helt klart udseendet. Det er blevet enormt flot at se på, men er man den type der er ligeglad med den slags, så har jeg svært ved at se hvorfor man skulle opgraderer. Der er (endnu) ikke forskel på hvilke programmer du kan kører og XP kræver mindre af ens hardware.

Havde jeg ikke fået Vista foræret, så havde jeg ikke skiftet endnu, det er helt sikkert...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her