DonWernerDK's blog
29-03-2007 - 06:45

Windows Vista - Første indtryk!


Igår blev dagen hvor jeg hoppede med på vognen og skiftede til Windows Vista (Home Premium Edition). Mit umiddelbare indtryk er, at det er et godt styresystem. Alt virker som det skal og installationen var ganske problemfri. Vista finder selv drivere til alt ens hardware (i hvert fald det som jeg har), hvilket unægteligt gør tingene lidt nemmere.

Derudover ser Vista utrolig flot ud rent grafisk. Der er virkelig blevet lagt noget arbejde i at få det til og fremstå pænt. Det minder mest af alt om en mellemting mellem Windows XP og en Mac's brugergrænseflade. Man kunne godt frygte at så pænt et udseende ville kræve mange system ressourcer, men jeg fornemmer ikke at Vista er langsommere (eller hurtigere for den sags skyld) end min gamle XP.

Faktisk har jeg kun én anke, men den er så til gengæld også stor, for hvad sker der med alle de advarsler der konstant popper op, uanset hvad man laver!? Det er enormt belastende at man hele tiden skal godkende alle sine valg, fordi Vista er bange for at man enten kommer til at slette en fil der ikke skulle ha' været slettet eller fordi man åbner et program som den ikke lige kender og derfor ikke har "tillid" til den.

Hvis nogen af jer derude ved hvordan man slår alle de advarsler fra, må i MEGET gerne fortælle mig det, for det driver mig simpelthen til vanvid!

Windows Vista Home Premium Edition koster ca. 2200 kr. hvis man køber den på nettet. Alternativt kan man vælge at købe en OEM udgave, med de begrænsninger det gi'r og nøjes med at slippe godt 800 kr.


                                   
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her