DonWernerDK's blog
25-03-2007 - 19:18

Jeg er så træt af...


sputnik.dk - Jeg har nemlig købt et abb. hos dem hvor jeg betaler 49 kr. om måneden for at få lov til at se TV2's programmer (dog ikke dem der er ældre end 30 dage). Problemet er bare at lortet ikke virker som det skal! Halvdelen af gangene åbner browseren ikke det program, som man vælger, i stedet får man teksten "Forbereder klip, vent venligst..." smidt i hovedet, hvorefter der intet sker!

Det er SÅ belastende! Man sidder der og venter, men der sker nada! Det sker oftest om eftermiddagen/aftenen, hvor der er mest traffik. Tidligt om morgenen og sent om natten er der sjovt nok ingen problemer.

Derudover har jeg flere gange oplevet at slutningen på et program mangler. Som f.eks. igår da jeg ville se programmet Liebhaverne. Af urandsagelige årsager har de kun lagt de første 15 min. af programmet op, således at man ikke liiige får slutningen med, hvor de fortæller hvilke boligere der endte med at blive solgt og til hvilke priser. Fedt!

Den sidste ting der går mig på nerverne er, at jeg hver anden gang, jeg åbner et program (som jeg har betalt for at se) skal glo på en 10-15 sek. lang tvungen reklame for Windows Vista. Tak for det TV2...

                                                        
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her