DonWernerDK's blog
23-03-2007 - 12:46

Det simple liv...


En af de tv-serier jeg holder rigtig meget af er The Simple Life, som handler om de to rigmands-piger Paris Hilton og Nicole Richie. Serien blev på et tidspunkt sendt på TV3, men da jeg desværre ikke har denne kanal, har jeg måtte købe serien på dvd.

Der er pt. lavet fire sæsoner, som har hver deres tema. I den første sæson skal de to tøser f.eks. lærer at begå i den virkelige verden, dvs. uden fars pengepung og alle de andre goder, de normalt nyder godt af. De bliver indlogeret hos en række familier, hvor de så skal følge hus-reglerne de pågældende steder, hvilket de mildest talt har en smule svært ved.

Sæson to, tre og fire er mere af samme skuffe, blot med et lidt andet indhold. Pigerne bliver stadig indlogeret hos forskellige familier rundt omkring i USA, men nu skal de samtidig prøve at ha' et rigtigt job - noget de tydeligvis aldrig har haft før.

Indrømmet, serien er enormt cheesy, men jeg synes alligevel det holder, selvom det er ret banalt.

Mig bekendt sælges serien ikke herhjemme på dvd (jeg er i hvert fald ikke stødt på den nogen steder), men den kan købes bl.a. hos play.com hvor jeg selv har købt den.

Her er en promo-posteren fra den første sæson - de er da nuttede!


                        The Simple Life
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her