DonWernerDK's blog
22-03-2007 - 08:57

Poker


Jeg har i den seneste tid spillet en del poker online. Der findes i hundredvis, hvis ikke tusindvis, af steder på nettet, hvor man kan spille Poker. Det kan derfor godt være lidt af en jungle og finde rundt i for en nybegynder. Et rigtig godt sted at starte er den danske side www.kasinoking.dk - Den har en oversigt over de bedste/største poker sites på nettet, hvor man samtidig kan læse anmeldelser af de forskellige steder. Altsammen noget der er brugbart når man skal igang med at spille poker online.

Jeg har 3 forskellige faste steder, som jeg bruger, alt efter om jeg spiller cashgames eller turneringer.

Party Poker er et af nettets største pokersites. Der er rigtig mange spillere online hele tiden og det er nemt og hurtigt at finde et bord.

Classic Poker er et lidt mindre site, som ikke har så mange turneringer, men mange cashgames.

Noble Poker er det sted jeg spiller stort set alle mine turneringer på. Der starter nye turneringer hver time døgnet rundt.

Iøvrigt er turneringer et rigtig godt sted at starte, hvis man som nybegynder gerne vil lærer spillet, uden og bruge en formue på det. Man kan for ganske få penge spille længe og ikke mindst være heldig (eller dygtig) og vinde store beløb. 

Go' fornøjelse!


                    
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her