DonWernerDK's blog
10-03-2007 - 16:42

The Pursuit of Happyness


"Jagten på lykke" eller "The Pursuit of Happyness" som er originaltitlen er Will Smith's nyeste film. Kort fortalt handler filmen om en fattig, sort sælger, der gerne vil være børsmægler. For at blive det, skal han dog først gennemgå et halvt års kursus uden løn, og kun én af de 20 elever på kurset vil bestå og få jobbet til sidst. Det er betingelserne.

Jeg kan ikke mindes, at jeg nogensinde har set en dårlig film med Will Smith og "The Pursuit of Happyness" er da heller ingen undtagelse. Det er en fabelagtig go' film. De fleste mennesker forbinder nok Will Smith med action- og komediefilm, men "The Pursuit of Happyness" er faktisk ingen af delene. Det er derimod et rigtig godt drama, uden skyggen af hverken biljagter eller eksplosioner.

             

Det betyder dog ikke, at den er kedelig. Tværtimod! Selvom filmen er næsten to timer lang, bliver den på intet tidspunkt langtrukken eller kedsommelig. Tiden flyver afsted og inden man ser sig om er filmen forbi.

Som altid leverer Will Smith varen. Skuespillet er i særklasse og man kan ganske enkelt ikke undgå at føle med hovedpersonen, som er utrolig sympatisk. Jeg kan kun anbefale alle at se denne film. Sålænge man ikke forventer et actionbrag, vil man ikke blive skuffet!

Karakter:

Imdb Rating: 7,4

                               Se Trailer | Official Website | Læs mere på imdb.com


                               
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her