DonWernerDK's blog
07-03-2007 - 16:38

Peugeot dræberen slår til igen!


De af jer som har fulgt min blog vel vide at jeg er for nylig er blevet post baron. Et ganske udemærket job, som giver mig lejlighed til at kører en masse i bil. Desværre er Post Danmarks budget en anelse skrabet, hvilket bl.a. kommer til udryk i deres valg af Post biler. En Peugeot Partner 1.9 Diesel er hvad det kunne blive til og lad det være sagt med det samme - nøøøj en skod bil!

På mindre end tre uger er det lykkedes mig at gøre det af, med ikke mindre end to stk. I den første røg gearkassen og i den anden sprang køleren såmænd. Vi taler her om to biler som begge havde kørt mindre end 20000 km. og som er under ét år gammel. Nu kunne man jo let få den tanke at det er mig (eller min bilkørsel) der er noget galt med, men til sammenligning kan jeg fortælle at min egen VW Polo ikke været på værksted i over to år, og den er altså 8 år gammel og har kørt over 150000 km!

Så derfor mine damer og herrer - hold jer laaaangt væk fra denne model. Ikke alene er den usandsynlig langsom i optrækket, den er også langt fra hvad jeg vil kalde for "driftsikker".

        Peugeot Partner 1.9 Diesel

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her