DonWernerDK's blog
02-03-2007 - 19:02

Alpha Dog - Et sandfærdigt drama


Filmen Alpha Dog er baseret på en sand historie, der udspillede sig i November 1999. Vi følger den unge narkohandler, Johnny Truelove (spillet af Emile Hirsch), som kidnapper en 15-årig bror til en mand, der skylder ham penge. Tingene går dog ikke helt efter planen, og hvad der startede som mere eller mindre uskyldig plan, ender til sidst i et tragisk drama.

                       

På trods af den lidt tvivlsomme titel, så er Alpha Dog faktisk en ganske udemærket film. Efter en lidt roddet start, bliver filmen ret hurtig spændende og de godt to timer som filmen varer, flyver af sted.

Emile Hirsch spiller fantastisk, men også Justin Timberlake og Ben Foster fortjener stor ros for deres præstationer. Filmen byder også på en række mere kendte skuespillere, som dog ikke har de bærende roller. Bl.a. medvirker Bruce Willis og Sharon Stone begge i filmen, men som sagt har de mindre roller.

                       

Alpha Dog er et rigtig godt drama. Spændingen er intakt til sidste øjeblik og man lever sig virkelig ind i de forskellige personernes problemer, som de kæmper med undervejs. Man skal dog ikke forvente at se en film der er spækket med actionscener og speciel-effects, for det er der ikke meget af i filmen. Derimod har den en rigtig go' historie at byde på, som desværre også er sandfærdig...


Karakter:

Imdb Rating: 6,4

                           Se trailer her | Official Website |Læs mere på imdb.com
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her