DonWernerDK's blog
18-02-2007 - 14:09

King of Queens


Min ynglingsserie på tv er uden tvivl King of Queens (Kongen af Queens), som den hedder på Dansk). Jeg elsker den serie og har fulgt med i den helt fra starten i '98. I USA er de netop startet på niende sæson og det lader ikke til at serien stopper foreløbig. Det er nemlig én af de mest populærer serier på amerikansk tv i øjeblikket, med tårnhøje seer-tal.

Serien handler om Doug og Carrie Heffernan (Kevin James & Leah Remini), et ungt par fra New York, som deler deres beskedne hjem med hendes eksentriske far, Arthur (Jerry Stiller). Doug arbejder som chauffør sammen med sin bedste ven, Deacon (Victor Williams), og når han efter en lang dags arbejde kommer hjem til sit beskedne hus i Queens, trænger han allermest til noget fred og ro, men det bliver ofte ødelagt af Arthur som det meste af tiden opfører sig som en forvokset 75-årig baby.

                   King of Queens

Det lykkedes dog Doug at få en fredelig stund i ny og næ, som han tilbringer enten med hans kone Carrie eller hans gode ven Spence (Patton Oswalt) og hans fætter, Danny (Gary Valentine).

Udover at være skuespiller er Kevin James også en successfuld stand-up komiker og nær ven af Ray Romano som vi kender fra "Everybody Loves Raymond/Alle Elsker Raymond". De to har flere gange optrådt som gæster i hinandens serier. Patton Oswalt og Gary Valentine har ligeledes været beskæftiget som stand-up komikere, før de fik rollen i King of Queens

Vil du vide mere?

King of Queens Official Website 

King of Queens Episode Guide 

Læs om King of Queens på tv.com 

Læs om King of Queens på imdb.com
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her