DonWernerDK's blog
15-02-2007 - 13:41

Fuzion Frenzy 2 - Mini-review!


Jeg modtog idag Fuzion Frenzy 2 med posten. Med stor iver smed jeg straks spillet i maskinen og prøvede det. Mine forventninger til spillet var egentlig ikke særlig høje, da jeg "kun" havde givet lidt over 200 kr. for det (hos Play-asia.com) og iøvrigt heller aldrig har spillet et'eren. Men det er faktisk et rigtig godt lille spil. Efter et par minutter er man godt igang og det fanger én (eller i hvert fald mig) helt fra starten.

Fuzion Frenzy 2 består af 40 små mini-spil, som alle er designet, så du kan spille dem mod dine venner. På nuværende tidspunkt har jeg langt fra prøvet dem alle, men de af dem jeg har, har alle været rigtig sjove. Jeg kan forestille mig at det må være rigtig sjovt at spille sammen med vennerne en aften, hvor man sidder og får et par øl. Det kræver dog selvfølgelig at man har 4 controllere til sin Xbox.

Grafikken og lyden er på det jævne. Det er ikke vanvittig flot, men det holder helt afgjort. I et spil som dette betyder det jo egentlig heller ikke så meget, det er mere gameplayet der er vigtigt.

Jeg kan kun anbefale alle at anskaffe sig Fuzion Frenzy 2 - det er et (forholdsvis) billigt spil og det byder på rigtig mange timers go' underholdning, både i single-player, online og sammen med vennerne. Og som et sidste lille plus, så er det også rigtig nemt at få archievements i spillet. Efter blot 5 min. spil havde fik jeg den første.

Spillet udkommer d. 15 march 2007 i Danmark.

P.S. Dette er mit blog-indlæg nr. 100! :-)

                                   Fuzion Frenzy 2
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her