DonWernerDK's blog
14-02-2007 - 15:17

Lidt af hvert...


Nu har jeg efterhånden arbejdet i snart tre uger som postbud og jeg må sige, det er sgu et godt job. Jeg er rigtig glad for det. Efter en hektisk første uge, så er jeg nu ved at ha' nogenlunde styr på det.

Jeg havde idag en samtale med min chef - vores afdelingsleder, og han fortalte mig, at de andre havde sagt til ham, at de synes jeg var rigtig godt med og at jeg havde været utrolig hurtig til og lærer tingene. Det er selvfølgelig altid rart lige at få sådan et skulderklap. Det gi'r virkelig én lyst til at fortsætte og gøre tingene endnu bedre. En anden positiv ting er at jeg hver dag i denne uge har haft tidligt fri, da der ikke har været så meget post at omdele, pga. vinterferien.

                                         

Og så til noget helt andet. Jeg modtog igår min NorthQ NQ4001EXT Super Silent strømforsyning fra Getmore.dk - Endnu engang er det lykkedes dem at levere fra dag til dag. Jeg bestilte den mandag eftermiddag kl. 14.30 og havde den tirsdag morgen. Imponerende!

Nåmen, monteringen gik hurtigt og smertefrit, hvorefter jeg igen kunne få gang i min stationære PC'er. Efter nu én dags brug, kan jeg kun sige, at jeg er yderst tilfreds med den. Støjniveauet er lavt, så den lever fuldt op til sit navn - Super Silent!

Det var alt for mig i denne omgang. Jeg vender tilbage i aften med vinderen af konkurrencen. Over and out...

                    
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her