DonWernerDK's blog
12-02-2007 - 21:59

Roden til alt ondt...


Næsten dagligt hører vi om Irak, hvor der i øjeblikket hersker en tilstand af borgerkrig. Konflikten har to parter, Shia og Sunni muslimer. To forskellige grene af samme religion (Islam). På trods af at de har den samme tro, bekriger de dagligt hinanden med bil- og selvmordsbomber. Denne konflikt er bare én af utalige som verden over skaber krig, kaos og ulykke.

Religion er uden tvivl roden til langt de fleste konflikter og krige. Lidt af et paradoks, når man ifølge Biblen og Koranen skal "Elske sin næste". Personligt tror jeg ikke på Gud eller nogen anden former for helligånd. Jeg er det man kalder for Ateist, dvs. jeg tror ikke på andet eller andre end mig selv. Jeg er iøvrigt heller ikke medlem af den Danske Folkekirke. Til de af jer der ikke ved det, betaler man faktisk en hel procent i skat til det, som kan spares blot ved at melde sig ud.

Jeg kan ikke lade være med og tænke, at hvis bare religion ikke fandtes eller måske var forbudt ved lov, tror jeg vores verden ville være et væsentlig bedre sted at leve i. Men samtidig tror jeg også at rigtig mange mennesker har brug for noget at tro på, og af samme grund er religion noget som utvivlsomt altid vil bestå. Desværre...

Herunder ses et billede af de forskellige religiøse symboler.

                                             Religiøse symboler
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her