DonWernerDK's blog
04-02-2007 - 15:12

Anger Management


Lige siden Anger Management udkom tilbage i 2003 har jeg gerne ville se den, men af uforklarlige grunde har det aldrig lykkedes mig - i hvert fald ikke indtil i fredags hvor jeg købte den og fik endelig fik den set.

I filmen spiller Adam Sandler overfor Jack Nicholsen og de to sammen er en sprængfarlig cocktail. Type mæssigt kan man vist roligt sige at de to skuespillere ligger ret langt fra hinanden, men i Anger Management lykkedes det på allerbedste vis at forene dem.

                            

Filmen handler om Dave Buznik (Adam Sandler) der er en ganske almindelig mand, der efter en uheldig episode under en flyvetur bliver dømt til at følge et kursus for at lære at kontrollere sin vrede. Daves umiddelbart rolige temperament bliver sat på en hård prøve, da kursets leder dr. Buddy Rydell (Jack Nicholsen) kan få ethvert normalt tænkende individ til at løbe skrigende bort. Med sine vanvittige påfund og uortodokse behandlingsmetoder får Rydell snart vendt op og ned på Daves tilværelse, så det ofte er svært at se, hvem der egentlig har behov for behandling...

Det er virkelig længe siden jeg har grinet så meget og så ofte under en film. Det er humor på højt plan! Historien er rimelig banal (som i de fleste komedier) men det gør ikke så meget når bare skuespillet er iorden og historien ellers er godt fortalt. I mine øjne er Anger Management en af de bedste film Adam Sandler har lavet til dato, så har du ikke allerede set den, så er det bare med at komme igang!

Karakter:

                              
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her