DonWernerDK's blog
02-02-2007 - 16:28

Endelig weekend!


Uha uha...Det er hele 3 dage siden jeg sidst har skrevet et blog-indlæg, så nu er det vist på tide at I bliver opdateret. De af jer der har fuldt min blog vil vide at jeg i denne uge er startet på nyt job hos Post Dinimarca. Jeg havde jo en forestilling om at det og være postbud var ligesom jeg havde set i nogle Morten Korch film fra 60'erne. Det er det så ikke lige! For det første er det sindsygt hårdt fysisk, men der er også et væld af ting man skal huske på og en rute der skal følges slavisk.

Når det så er sagt så er det faktisk et ganske udemærket job. Man får sig rørt og det er noget jeg i den grad trænger til. I mit tidligere job som it-mand hos Arbejdstilsynet var det ikke just motion der stod højest på dagsordenen og det kan jeg virkelig mærke nu. Jeg er i rystende dårlig form, men heldigvis er det noget der hurtigt forbedres. Jeg kan mærke dag for dag at det bliver mindre hårdt og at jeg er mindre træt når jeg kommer hjem.

Nu er det så weekend og den skal nydes. Der skal slappes af og spilles noget Xbox. Jeg har kun lige et lille hængeparti imorgen formiddag, hvor jeg skal ha' skiftet udstødningsrør på min bil, men det skulle helst ikke ta' hele dagen.

Det var alt fra mig i denne ombæring. Piece out!

                            
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her